Simple fizetés a Netpincérnél is

Bekerült a Netpincér kínálata a Simple alkalmazásba, a népszerŇĪ ételrendelŇĎs szolgáltatás teljes portfóliója elérhetŇĎvé vált az OTP Mobil appjában. Ezzel a "Simple by OTP" közel 600.000 felhasználója több száz új étterem és rengeteg ételtípus közül válogathat, miközben a területi lefedettség is bŇĎvült.

A lépést az is indokolta, hogy az alkalmazásban elérhetŇĎ, további szolgáltatások mellett az ételrendelés is folyamatosan és dinamikusan bŇĎvül. Az adatok alapján elmondható, hogy 2018 elsŇĎ félévében több mint 86.000 adag fŇĎételt, több mint 6.900 adag köretet és több mint 27.000 adag feltétet rendeltek, mindez azt jelenti, hogy valamennyi területen duplázódtak a számok 2017 azonos idŇĎszakához viszonyítva. Emellett a teljes idŇĎszakra vetített tranzakciószám is közel kétszer annyi volt, mint tavaly. Az online ételrendelés egyébként a Nielsen adatai alapján is egyre népszerŇĪbb Magyarországon. A hazai lakosság 49%-a használ valamilyen online platformot arra, hogy ebédjét, vacsoráját házhoz szállíttassa. Az interneten történŇĎ ételrendelés a harmadik legnépszerŇĪbb online tranzakciós tevékenység hazánkban. 

Ahogy tavaly, idén is toronymagasan a pizza vezeti a képzeletbeli listát. A rendelések adatait vizsgálva kiderült ugyanis, hogy 2018 elsŇĎ félévében a Simple alkalmazást használók több mint 27.000 alkalommal rendeltek úgy, hogy a kosárban legalább egy pizza is szerepelt. Ez már csak azért is különleges, mivel tavaly egész évben, összesen fizettek több mint 37.000 alkalommal pizzát is tartalmazó rendelésért. A Netpincér adatai is alátámasztják az olasz étel egyeduralkodását, adataik szerint az országban online leadott ételrendeléseknek 55 százalékában hoz pizzát a futár. Az alkalmazás használói körében a második legnépszerŇĪbb étel a hamburger, ezt az ételt tartalmazó tranzakcióból több mint 4.300 darab futott át az OTP Mobil rendszerein 2018 elsŇĎ félévében. 
 
Az ételrendelés szolgáltatás bŇĎvítése kapcsán Benyó Péter, az OTP Mobil ügyvezetŇĎje elmondta: Az utóbbi idŇĎben több stratégiai megállapodást is kötöttünk, folyamatosan bŇĎvítjük az elérhetŇĎ szolgáltatásaink körét. Azt gondolom, hogy bár a Netpincér online fizetései mögött már egy ideje a SimplePay áll, azáltal, hogy bekerültek az alkalmazásba is, felhasználóink még kényelmesebben és egyszerŇĪbben tudnak ételt rendelni mostantól.  
 
 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció