Meghosszabbított garanciával kampányol a Mio

 A navigációiról és autós kameráiról ismert márka szeptember 1. és december 31. között 2 év helyett 3 év garanciával firgalmazza a Mio menetrögzítŇĎ kamerákat és navigációkat.

A Mio eszközök több mint 50 teszten mennek keresztül, mielŇĎtt a boltokba kerülnének (többek között nagyon alacsony és magas hŇĎmérsékletet kell kiállniuk és tesztelik a statikus elektromosságukat is). Erre a minŇĎségre alapozva merte bevállalni a márka a másfészeres idŇĎtartamra meghosszabbított garanciát.
 
Így az év végéig 3 év garanciával vásárolhatjuk meg például a márka csúcskategóriás menetrögzítŇĎ kameráját, a Mio MiVue 792 WIFI Pro-t is, mely gyenge fényviszonyok mellett is kiváló minŇĎségben rögzíti utunkat, emellett beépített WIFI-vel és GPS-el is rendelkezik. SŇĎt, vezetéstámogató funkciókkal (Lane Departure Warning System és Forward Collision Warning System) segít bennünket az út során. 
 

Ha pedig navigációra van szükségünk, december 31-ig 3 év garanciával szerezhetjük be többek között a márka legújabb, Mio Spirit 7700 LM GPS-ét is, élettartamra szóló ingyenes TomTom térképfrissítéssel, 12,7 cm átmérŇĎjŇĪ érintŇĎképernyŇĎvel, sávasszisztens és parkolóasszisztens funkciókkal.
 
 
 
 

Belépés

 

 

Regisztráció