A Fujitsu √ļj Threat 360 szolg√°ltat√°sa √°tfog√≥ k√©pet ad a kiberbiztons√°gi kock√°zatokr√≥l

A Fujitsu új Threat 360 kiberfenyegetési intelligencia (CTI) értékelŇĎ szolgáltatása segítségével a vállalatok azonosíthatják és kezelhetik az ártó szándékú támadók által potenciálisan kihasználható biztonsági sérülékenységeket.

A Threat 360 szolgáltatással a vállalatok hatásosabb digitális védvonalat alakíthatnak ki az árbevétel- és hírnévvesztés, illetve a hatósági büntetések kockázatával járó, egyre változatosabb, fejlett és célzott internetes támadások ellen. Védekezhetnek a kártevŇĎkkel és a zsarolóvírusokkal szemben, enyhíthetik az adatszivárgás és az adatvesztés kockázatát. 

 

A Threat 360 fejlett CTI értékelŇĎ szolgáltatás, amely „belülrŇĎl kifelé” és „kívülrŇĎl befelé” is megvizsgálja a szervezet biztonsági állapotát a holisztikus biztonsági szabályzat gyenge pontjainak azonosítása érdekében. A szolgáltatás keretében a Fujitsu passzív fenyegetésértékelést is végez, amely az internet világos és sötét oldalán elérhetŇĎ adatok alapján keresi a fenyegetéseket, és azonosítja a weben nyilvánosan elérhetŇĎ, károkozásra alkalmas információkat – például dokumentumok kizárólag belsŇĎ felhasználásra szánt másolatait és egyéb strukturálatlan adatokat. 

 

A Threat 360 keretében a Fujitsu kértevŇĎértékelést is végez. A Cylance technológiára épülŇĎ szolgáltatás alaposan elemzi a szervezet IT-környezetében megtalálható alvó vagy éles fenyegetéseket. A Threat 360 szolgáltatást a Fujitsu kiberfenyegetési intelligenciára szakosodott világklasszis csapata nyújtja az EMEA-régió (Európa, Közel-Kelet és Afrika) területén. A csapat az egyesült királyságbeli Warringtonban található biztonsági központban (Advanced Threat Center) mŇĪködik. 

 

 

A Fujitsu Threat 360 értékelési szolgáltatása három szakaszból áll: 

  • Nem invazív módszerekkel végzett vizsgálat a sérülékenységek és a potenciális támadási területek azonosítására 
  • Az internet világos és sötét oldaláról származó információk elemzése kereskedelmi és nyílt forráskódú hírszerzŇĎ eszközök segítségével
  • A kockázatokat részletezŇĎ és összegzŇĎ jelentés készítése, bizonyítékokkal és megoldásokkal 

 

„A potenciális biztonsági sérülékenységek azonosítását szolgáló proaktív szemlélet bevezetése és a kiskapuk felszámolása minden olyan szervezet számára elengedhetetlen lépés, amely javítani szeretné általános kiberbiztonsági állapotát. Ez azonban speciális szakértelmet és eszközöket igénylŇĎ, összetett feladat. A Cylance-szel együttmŇĪködve a Fujitsu stresszmentessé teszi ügyfelei mŇĪködését: teljes körŇĪ, 360 fokos képet ad a potenciális támadási vektorokról, kiemelve azokat, amelyek reális veszélyt jelentenek” – mutatott rá John Swanson, a Fujitsu biztonsági megoldásokért felelŇĎs vezetŇĎje az EMEIA-régióban.

 

„Az egyre komplexebb kiberfenyegetési környezetben minden szervezet számára komoly elŇĎnyt jelent a Fujitsu Threat 360 szolgáltatása által kínált stresszmentes mŇĪködés. Az ügyfelek részére végzett kártevŇĎvizsgálatok során megtanultuk, hogy még a rutinellenŇĎrzések is fényt deríthetnek valódi, aggodalomra okot adó problémákra a vállalatoknál. A Fujitsuval kiépített partnerkapcsolatunknak köszönhetŇĎen olyan proaktív kiberfenyegetési intelligencia-szolgáltatást tudunk nyújtani, amely nélkülözhetetlen minden olyan szervezet számára, amely próbára kívánja tenni, és tovább szeretné fejleszteni digitális védelmét” – jelentette ki Stuart Quinsey, a Cylance EMEA-régióbeli értékesítési csatornákért felelŇĎs igazgatója. 

 

Ár és piaci bevezetés 

A Fujitsu Threat 360 szolgáltatása már jelenleg is megrendelhetŇĎ az EMEA-régióban, közvetlenül a Fujitsutól. BŇĎvebben: http://www.fujitsu.com/emeia/solutions/business-technology/security/threat/index.html.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció