Intelligens kulcsot ad a vállalatok kezébe az SAP

Új termékeket jelentett be az SAP szoftvercég, amelyek segítségével a vállalatok könnyen ki tudják használni a legújabb innovációk - mint például a mesterséges intelligencia – által nyújtott elŇĎnyöket. A fejlesztések mindegyike a felhŇĎbŇĎl érkezik.

Legyen chatbot minden alkalmazásban

A vállalatok saját chatbotot készíthetnek az SAP Conversational AI felhŇĎszolgáltatásával, amelyben elŇĎre konfigurált, szektorspecifikus, testre szabható megoldások állnak rendelkezésre. A chatbotok az SAP megoldásai mellett más gyártók rendszereibe is integrálhatóak. Eddig 60 ezer SAP chatbot alkalmazást fejlesztettek e megoldás segítségével. Így tett a francia SNCF vasúttársaság és az SFR távközlési szolgáltató is, amelyek az ügyfélkiszolgálás javítására, valamint a fiatal célcsoportok megszólítására alkalmazzák az intelligens chatbotokat.

 

Gépi tanulás képességek minden vállalat számára

Az SAP Leonardo Machine Learning képességeit a teljes SAP-portfólióba integrálják, így megtalálhatók például az SAP S/4HANA és az SAP Ariba megoldásokban is. A felhasználók egyedi gépi tanuláson – mesterséges intelligencián – alapuló alkalmazásokat is készíthetnek az SAP Leonardo Machine Learning Foundation segítségével, amely öt szolgáltatással bŇĎvül. Az új lehetŇĎségek között szerepel a tárgyfelismerés, a képekben történŇĎ szövegfelismerés, valamint a szövegértékelés.

 

 

Blokklánc, ha fontos a biztonság 

Az SAP Cloud Platform Blockchain segítségével a vállalkozások immár saját maguk készíthetnek blokklánc-technológián alapuló megoldásokat és bŇĎvíthetik meglévŇĎ alkalmazásaikat. Több mint hatvan vállalat vesz részt abban az innovációs együttmŇĪködésben, amelyet az SAP hívott életre a blokklánc-fejlesztések elŇĎmozdítása érdekében. A technológia alkalmazásával a felhasználók olyan iparágakban javíthatják az átláthatóságot, a termékbiztonságot és az ágazati együttmŇĪködést, mint a közlekedés, az élelmiszer- és a gyógyszeripar. A szoftvercég a szállítmányozási ágazat számára is létrehozott egy globális blokklánc-konzorciumot, amelyben olyan nagyvállalatok vesznek részt, mint az Intel, a Hewlett-Packard vagy az Airbushoz tartozó A3. 

 

További felhŇĎs újdonságok

A szoftvercég felhŇĎplatformja már elérhetŇĎ Google Cloud Platform, Microsoft Azure és Amazon Web Services (AWS) alapokon, és tervezik kiadni az IBM Cloudra is az SAP Cloud Platform Private változatát. Az SAP Cloud Platform szoftverfejlesztŇĎi csomagját (SDK) az SAP már Android rendszerre is biztosítja. A felhasználók bármilyen Androidos vagy Chrome operációs rendszert futtató eszközrŇĎl kifinomult megoldásokat érhetnek el, amelyek a megszokott, felhasználóbarát mobilélményt kínálják.

 

Az SAP felhŇĎs analitikai megoldását közvetlenül beágyazták az SAP S/4HANA Cloud környezetbe annak érdekében, hogy a szervezetek egy rendszerben kezelhessék szerteágazó tervezési, végrehajtási és elemzési folyamataikat. A megoldás immár több mint 150 adatforrás adatait képes kezelni.

 

Az SAP Analytics Cloud további újdonsága, hogy erŇĎsebb digitális asszisztenst kap, amelyet már élŇĎszóban is lehet kérdezni, és amelynek válaszai azonnal megjelennek a képernyŇĎn.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció