A Xerox továbbra is az élen jár a menedzselt nyomtatási szolgáltatások területén

A Xerox megőrizte vezető helyét a menedzselt nyomtatási szolgáltatások (MPS) területén a Quocirca elemzői csoport legújabb, Európa-központú, de világpiaci trendeket is vizsgáló kutatása szerint. A piac igényei folyamatosan innovációra ösztönzik a Xeroxot, emellett a partnereknek rendszeres képzéseket is biztosít a cég.

A Xerox így immár négy éve listavezető a Quocirca piaci jelentései alapján egy olyan területen, mely a legnagyobb stratégiai értéket hordozza a nyomdaipar jövőjét tekintve. A Quocirca egy további, Print 2025 címen kiadott kutatása kitér arra is, hogy a szoftver és a szolgáltatási paletta bővítése nélkül a nyomdaipari digitalizáció és fejlesztés nehezen képzelhető el. Ez gyakran igencsak innovatív lehetőségek biztosítását feltételezi, melyben a menedzselt nyomtatási szolgáltatások már most is az élen járnak. „A Xerox rendelkezik az iparág egyik legfejlettebb és egyben legkifinomultabb szolgáltatási eszköztárával a nyomdaipari partnerek között” – mondta Louella Fernandes, a Quocirca társigazgatója. „A Xerox üzleti fejlesztési programja kifejezetten egyedülálló és meghatározó a piacon. Az értékesítési partnereknek széleskörű marketinget, sales tevékenységet, képzéseket és operatív támogatást is kínálnak.”

 

A Xerox menedzselt nyomtatási szolgáltatásai egyaránt megfelelnek a digitális átalakulással szembenéző nagyvállalatok, kis- és középvállalkozások (KKV) igényeinek. Munkafolyamatok automatizálásával és elemzésekkel is segíti ügyfeleit a Xerox fenntarthatósági céljaik elérésében, továbbá biztosítja a dokumentumkezelés folyamatainak, költségeinek jobb átláthatóságát és ellenőrzését, valamint  a legújabb hitelesítési, titkosítási és vírusvédelmi technológiák révén növeli a biztonságot is. 

 

„A KKV szektor egyre nagyobb érdeklődést mutat a menedzselt nyomtatási szolgáltatások iránt, így a siker kulcsát a partnereinkkel való minél szorosabb együttműködés jelenti. A Quocirca legfrissebb iparági jelentése és Print 2025 kutatása megerősíti elkötelezettségünket, hogy globális szinten növeljük tovább jelenlétünket" – mondta Jacques Edouard Gueden, a Xerox Nemzetközi kereskedelmi osztály alelnöke. „A Xerox egyedülálló megoldásai, mint például az MPS Essentials Suite és a Xerox Partner Print Services (XPPS) nemcsak segítik az üzleti partnereket, de versenyelőnyhöz is juttatják őket, melyre különösen nagy szükségük lesz az elkövetkező öt évben a piac dinamikus növekedése miatt."

 

Az előnyös piaci pozíciót az is biztosítja, hogy az új Xerox ConnectKey portfólió napjaink vállalkozásainak igényeit remekül képes teljesíteni: a hagyományos nyomtatási eszközöket összekapcsolva akár okos munkahelyi asszisztenst is képes létrehozni. A ConnectKey személyre szabott automatizált munkafolyamata, a mobil- és felhőalapú szolgáltatások, a feladatokra szabott alkalmazások és a többszintű biztonsági funkciók segítenek a termelékenység, a hatékonyság és az információbiztonság javításában.

 

A Quocirca-jelentés a Xerox erősségei közé a következőket sorolja:

  • Az újonnan elindított Xerox MPS Essentials Suite az üzleti partnereknek kínál kedvező áron átfogó szoftvercsomagot, mellyel visszatérő bevételi forrásokat érhetnek el és az MPS-üzletágat is erősíteni tudják.
  • A Xerox magas szintű biztonságtechnikai megoldásai proaktív védelmet nyújtanak a beérkező fenyegetésekkel szemben kis és nagy szervezeteknek egyaránt.
  • A KKV szektornak kínált, multi vendor eszközöket támogató Xerox Partner Print Services (XPPS), a Xerox átfogó, felhőalapú, menedzselt nyomtatási szolgáltatásai.
  • A Xerox személyre szabott alkalmazásfejlesztő (PAB) platformja megteremti a testreszabott szoftverfejlesztés alapjait, és lehetővé teszi a PAB fejlesztők számára, hogy ügyfeleiknek saját ConnectKey applikációkat és így akár új bevételi forrást jelentő alkalmazásokat készítsenek.
 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció