NAV Online Számla Adatközpont (NOSZA)

2018. július 1-jétől kötelező adatot szolgáltatni a legalább 100 ezer forint áthárított áfát tartalmazó, belföldi adóalanyok közötti ügyletekről kiállított számlákról a NAV felé! Talán ezzel senkinek nem mondtunk újat.

A szoftverfejlesztő cégek egy része már felkészült a beküldésre, de a Symbol Tech Zrt. ennél tovább ment. A kiróható büntetés súlyossága indokolja, hogy ne csak egy beküldő eszközt adjanak ügyfeleik kezébe, hanem egy komplett adatfigyelő központot.

 

Miről szól a NAV Online Számla Adatközpont?

Minden ügyfelük alapértelmezetten INGYEN kapcsolódik a NOSZA rendszerhez és cégük a Symbol Ügyvitel és a NAV közti kommunikációt távolról kezeli illetve menedzseli. Kollégáik azonnal értesülnek róla, ha Önnél NAV kommunikációs hiba lépett fel és beküldendő számlája lenne. A rendszer email és SMS értesítést küld arról, ha korábban kapcsolta ki a számítógépet, minthogy a számlát a NAV felé bejelentette volna. Kollégáik nem átallnak telefont ragadni és Önt felhívva tájékoztatni arról, ha az Ön Symbol Ügyvitel számlázó rendszere adott ideje nem kapcsolódott a NAV szerveréhez vagy a NOSZA rendszerrel nem vette fel a kapcsolatot.

 

 

A NOSZA rendszer teljes egészében GDPR kompatibilis. Nem kap és nem tárol személyes adatokat, cégneveket, partner adatokat.

 

A Symbol Tech Zrt. elkötelezett aziránt, hogy komplett, hibatűrő megoldásokat szállítson meglévő és új partnereinek. Nosza, dőljön hátra, élvezze a hibamentes és felügyelt NAV beküldés minden előnyét!

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció