A Fujitsu a SELECT Partner Program keret√©n bel√ľl √©rt√©kelte legkiv√°l√≥bb partnereit

A Fujitsu átadta legkiválóbb hazai üzleti partnereinek a SELECT Partner díjakat. Az idei Fujitsu Day alkalmából a színes program mellett a vendégek egy díjátadó gálán is részt vehettek, ahol a magyarországi Fujitsu szervezet értékeli partnerei és disztribútorai egész éves munkáját. 

A fél napos eseményen szó volt a hiperkonvergens és hibridfelhŇĎ-megoldásokról, a mentés-archiválásról, valamint a Fujitsu adatközponti PRIMEQUEST rendszereirŇĎl. A gyártó két igen érdekes esettanulmánnyal is készült: elsŇĎként az AUDI Hungária Zrt. elŇĎadója beszélt a gyárában alkalmazott építési utasítások digitalizációjáról, majd a Magyar Államkincstár képviseletében szimultán mentési eljárásokat mutatott be.

 

A Fujitsu Day kiváló lehetŇĎséget kínál arra is, hogy a gyártó éves díjakkal jutalmazza a különbözŇĎ kategóriákban legjobban teljesítŇĎ és kiemelkedŇĎ viszonteladó partnereit. A díjakat ünnepélyes gála keretében Dariusz Kwiecinski, a Fujitsu kelet-európai vezetŇĎje és Sági Béla, a Fujitsu Channel fejlesztési menedzsere adta át. A hat kategóriában díjazott viszonteladó partnerek között egy budapesti székhelyŇĪ nagy multinacionális szervezet és szegedi illetŇĎségŇĪ magyar vállalkozás is elismerésben részesül.

 

A Fujitsu Day több mint 10 éves múltra tekint vissza – minden évben ekkor mutatják be a hazai közönségnek a legújabb trendeket és technológiákat. Az esemény egyik kiemelt pontja az esti díjátadó gála, ahol a Fujitsu képviselŇĎi megjutalmazzák a viszonteladó partnereket egész éves munkájukért. „A Fujitsu szilárd meggyŇĎzŇĎdése, hogy saját sikeréhez viszonteladóinak is sikereseknek kell lenniük. Ezért folyamatosan odafigyelünk partnereinkre, és változó szükségleteikhez igazítjuk a SELECT programot” – fogalmazott Dariusz Kwiecinski a Fujitsu kelet-európai vezetŇĎje és magyarországi ügyvezetŇĎ igazgatója.

 

Magyarországi díjazottak:

  • Az év viszonteladó partnere: T-Systems Magyarország Zrt. 
  • Az év adatközponti partnere: Advanced Network Technologies 
  • Az év KKV partnere: MarkIT Magyarország
  • Az év feltörekvŇĎ partnere: Symmetria Magyarország
  • Az év vállalati partnere: PC Trade Systems
  • Az év munkaállomás partnere: 3DHISTECH

 

A PC Trade az Év Vállalati partnere

A T-Systems lett az Év Visztoneladó Partnere

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció