Microsoft mennyiségi licencértékesítés a Tech Data-nál

A Tech Data bejelentette, hogy a Microsoft-tal újabb megoldásportfólióra vonatkozó viszonteladói szerzŇĎdést kötött Magyarországon. A disztribútor stratégia partnere felhŇĎszolgáltatásai mellett, immár mennyiségi licenceit is értékesíti ügyfeleinek.

A két vállalat között 2017 novemberében kötött és most kibŇĎvített stratégiai partnerségi megállapodás értelmében a Tech Data mostantól mind helyben telepített, mind felhŇĎ környezetben képes lesz kielégíteni partnerei igényeit Microsoft megoldásokkal, egyrészt a StreamOne forgalmazói felhŇĎ alapú piactéren, másrészt az InTouch Software Store licenc-konfigurációs és -megújítási platformon keresztül. 

 

„A Tech Data célja a régióban, hogy segítse partnereit a felhŇĎre való átállásban, és olyan megoldásokat kínáljon számukra, melyek a teljes mértékben felhŇĎ alapú Office 365 és Azure megoldásokkal váltják vagy egészítik ki a jelenlegi helyben telepített infrastruktúrát és szolgáltatásokat” – mondta Martin Madár, a Tech Data kelet-európai szoftverigazgatója.

 

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció