A Fujitsu SAP-szoftverekhez k√©sz√ľlt szolg√°ltat√°si √©s infrastrukt√ļra-portf√≥li√≥val egyszerŇĪs√≠ti a digit√°lis √°talakul√°st

A Fujitsu segít ügyfeleinek a digitális világ követelményei szerint egyszerŇĪsíteni, átalakítani és megújítani vállalati mŇĪködésüket. Az Orlandóban június 5. és 7. között megrendezett SAPPHIRE NOW és éves ASUG konferencián a vállalat bemutatta, miként használják a világ szervezetei SAP-szoftverekhez kidolgozott megoldás- és szolgáltatásportfólióját digitális átalakulásuk támogatására. A co-creation koncepció jegyében az ügyfelekkel szoros együttmŇĪködésben, az SAP HANA és az SAP S/4HANA platformhoz fejlesztett élvonalbeli megoldások elŇĎsegítik a hatékony mŇĪködést, a hozzáadott érték teremtését és a még jobb üzleti eredmények elérését.

A Fujitsu testre szabott megoldásokat állít össze a digitális infrastruktúra egyszerŇĪsítését, átalakítását és támogatását célzó innovációiból – a felhŇĎszolgáltatásoktól kezdve a helyben telepített rendszerekig, minden területen. Kiterjedt technológiai, infrastruktúra- és szolgáltatáskínálata, köztük a felhŇĎre, a mesterséges intelligenciára, a Big Datára és a dolgok internetére épülŇĎ fejlett képességei, robusztus alapokat kínálnak a teljeskörŇĪen optimalizált, valódi üzleti érték teremtésére alkalmas, jövŇĎbiztos alkalmazásokhoz most, hogy egyre több szervezet áll át digitális üzleti platformként az SAP S/4HANA-ra.

 

A digitális átalakulás felgyorsítása érdekében a Fujitsu zökkenŇĎmentes átállási útvonalat kínál ügyfeleinek az SAP S/4HANA-ra. Átfogó portfóliót, elŇĎdefiniált és elŇĎtesztelt komponenseket tartalmazó, kipróbált és megbízható megoldásokat biztosít az SAP-szoftverekhez.

 

A Fujitsu FlexFrame Orchestrator felügyeleti szoftverrel dolgozó PRIMEFLEX for SAP HANA integrált rendszer segítséget nyújt a szervezeteknek a digitális átalakuláshoz szükséges, rendkívül nagy adatfeldolgozási teljesítményt igénylŇĎ alkalmazások bevezetéséhez. A felhasználó vállalat az adattömeg gyors ütemŇĪ növekedéséhez igazodva skálázhatja a rendszert. 

 

A Fujitsu  kínálatának része a felhŇĎ, a hibrid és többfelhŇĎs megoldások gyors bevezetésére egyedülálló lehetŇĎséget biztosító „Fujitsu XpressWay for SAP S/4HANA” módszertan; az SAP Leonardóra épülŇĎ SMART alkalmazásfelügyeleti és digitális innovációs szolgáltatások; a felhŇĎhosting, a menedzselt szolgálatások és a nagyvállalati biztonsági megoldások.

 

„Az IT stratégiai értékét felismerve a szervezetek megvizsgálják, hogyan tudnák hasznosítani az új technológiákat, pl. a gépi tanulást az üzleti innováció ösztönzésére és digitális jövŇĎjük alakítására. Ahhoz, hogy üzleti növekedésük szolgálatába tudják állítani a technológiát, képesnek kell lenniük gyorsan reagálni, tanulni és skálázni mŇĪködésüket. A Fujitsu megoldásaival kiaknázhatják azokat a képességeket, amelyeket a szolgáltatásvezérelt innovációt és alkalmazásokat támogató, nagy teljesítményŇĪ központi digitális platformként az SAP S/4HANA kínál számukra” – mutatott rá Wolfgang Hopfes, a FUJITSU EMEIA-régióbeli SAP-üzletágának vezetŇĎje. 

 

A SAPPHIRE NOW konferencián a Fujitsu kiállítja SAP Leonardóra épülŇĎ, intelligens hálózatba kapcsolt gyártási és Smart Factory megoldásait, SAP Leonardóhoz készült gyorsító megoldásait, és a kiskereskedŇĎket a csalás miatt elszenvedett veszteségek visszaszorításában segítŇĎ Fujitsu Fraud Prevention megoldást. 

 

A SAPPHIRE NOW és az éves ASUG konferencia a világ egyik legrangosabb üzleti technológia rendezvénye és a legnagyobb ügyfelek által szervezett SAP-konferencia. Egyedülálló lehetŇĎséget kínál a résztvevŇĎk számára a tanulásra, valamint az ügyfelekkel, SAP-vezetŇĎkkel, -partnerekkel és -szakértŇĎkkel folytatott kapcsolatépítésre. 

 

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció