A Schneider Electricé az év innovatív adatközponti megoldása

A Schneider Electric adatközponti megoldása, a HyperPod elnyerte az „Év innovatív adatközponti megoldása” címet az idei DCS Award versenyen. A közönségszavazással megítélt elismerés jól igazolja a vállalat innovatív és vezetŇĎ tevékenységét az adatközpontok piacán.

A DCS Awardot azzal a céllal hozták létre, hogy díjazzák azoknak a tervezŇĎknek, gyártóknak, beszállítóknak és szolgáltatóknak a munkáját, akik tevékenységükkel jelentŇĎs eredményeket értek el az iparágban. A Schneider Electric egyik zászlóshajójának számító HyperPod egy bŇĎvíthetŇĎ, racksor lezáró keretrendszer, amely a hagyományos installáláshoz képest jelentŇĎsen leegyszerŇĪsíti a kábelezés és a hŇĪtés kialakítását, valamint a hideg vagy meleg folyosós lezárás kiépítését. A megoldás 8-12 rackes egységekben telepíthetŇĎ IT-infrastruktúrát biztosít, és a manapság elérhetŇĎ összes racktípust támogatja. Az egyszerŇĪ és rugalmas konfiguráció elŇĎnye, hogy a hagyományos IT-rendszerekhez képest akár 21 százalékkal gyorsabban telepíthetŇĎ, ami 15-20 százalékos idŇĎ- és költségmegtakarítást tesz lehetŇĎvé.

 

 

A HyperPod elsŇĎsorban az olyan, például hyperscale, illetve kolokációs adatközpont-szolgáltatók számára ideális, akik gyorsan szeretnék kapacitásaikat bŇĎvíteni.

 

Kapcsolódó tartalom:

 

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció