Deborah Exell kinevez√©s√©vel a Getronics a ‚Äěj√∂vŇĎ munkahely√©nek modellj√©v√©‚ÄĚ k√≠v√°n v√°lni

Deborah Exell, a szervezeti átalakítások egyik legkiválóbb európai szakértŇĎje globális humántŇĎke és változási igazgatóként csatlakozott a nemzetközi ICT integrátor Getronics nemzetközi menedzsmentjéhez. Kinevezésére nem sokkal Rogier Bronsgeest COO május eleji megválasztása után került sor, mivel Nana Baffour, a Getronics elnöke és csoport szintŇĪ vezérigazgatója (CEO) tapasztalt és elismert vezetŇĎkkel erŇĎsíti a céget, ezzel is biztosítva, hogy a Getronics a globális digitális átmenet meghatározó vállalati partnerévé váljon.

Karrierje során Deborah Exell a világ legnagyobb vállalatai számára dolgozott, amilyen az American Express, a McKinsey, a The Coca-Cola Company, a Fidelity vagy a Deutsche Bank. Így számos ágazat mŇĪködésébe szerzett elmélyült betekintést, és a legtapasztaltabb vezetŇĎi csapatokkal dolgozott együtt összetett üzleti kihívások megoldásán. 

 

Kinevezése kapcsán Deborah Exell elmondta: „Pályám során kivételes lehetŇĎség egy olyan vezetŇĎi csapathoz csatlakoznom, amely abszolút elkötelezte magát az idejétmúlt gondolkodásmódok és dogmák meghaladása mellett. Ez most egy kiváló lehetŇĎség, hogy megtervezzük és felépítsük a tökéletes 21. századi vállalatot. Minden cég azt állítja magáról, hogy agilis, alkalmazkodókész és rugalmas, a Getronics azonban nap mint nap olyan kultúra és struktúra kialakításán dolgozik, amely valóban agilissá, alkalmazkodóképessé és rugalmassá teszi. Célom, hogy a Getronics létrehozza a szükséges struktúrákat, a munkaerŇĎt globálisan toborozza, a továbbképzések, átképzések és elŇĎképzések rendszerével szisztematikusan képezzen és fejlesszen, az elŇĎléptetési gyakorlat is ehhez igazodjon. A cél tehát, hogy a Getronics, mindenki másnál sokkal, de sokkal jobb szakemberállományára támaszkodva, üzletileg bŇĎvüljön és gazdaságilag növekedjen.” 

 

„A vállalatok átalakítását kínáljuk ügyfeleinknek, ezért nagyon fontos, hogy úgy mutassuk meg annak elŇĎnyeit, hogy mi magunk válunk a jövŇĎ munkahelyének modelljévé” – tette hozzá Exell. 

 

„Vállalatunk teljes csapata nevében nagy örömmel üdvözlöm Deborah-t a Getronics-nál” – mondta Nana Baffour, a Getronics elnöke és csoport szintŇĪ vezérigazgatója (CEO). „Deborah 25 évnyi tapasztalattal rendelkezik nagynevŇĪ vállalatok átszervezése és átalakítása terén, a gyártástól az FMCG-ig, a bankszektortól a technológiai iparig. Egy olyan kaliberŇĪ és olyannyira elismert szakember, mint Deborah Exell, kétségkívül bárhol el tudna helyezkedni. Ezért a Getronics jövŇĎrŇĎl alkotott víziója és a változás iránti elkötelezettségünk elismerésének tekintjük, hogy minket választott, és tudásával a tökéletes, emberközpontú vállalat megalkotásához járul hozzá.”  

 

A legfrissebb Whitelane IT Outsourcing Study 2018. márciusi adatai alapján a Getronics a globális IT iparág egyik legjobb teljesítményt nyújtó szereplŇĎje az általános ügyfélelégedettség, a szolgáltatásminŇĎség, a proaktivitás és a rugalmasság terén. A Whitelane-tanulmány eredményei nemcsak visszaigazolják, de meg is erŇĎsítik a Getronics mint globális ICT integrátor emberközpontú megközelítésmódját, amely az alkalmazkodókészségre, az ellenállóképességre, valamint a proaktivitásra épül, és mindezzel a kimagasló ügyfélélmény elérését célozza meg.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció