Getronics: Rogier Bronsgeest az √ļj COO

A globális ICT rendszerintegrátor Getronics célja, hogy 2020-ig egymilliárd dolláros forgalom és kétszámjegyŇĪ profitcél mellett a vállalatok és szervezetek meghatározó globális partnerévé váljon a digitális átmenet során. 

Ennek érdekében Rogier Bronsgeest személyében új operatív igazgatót (COO) és nemzetközi szolgáltatási vezetŇĎt nevezett ki a Getronics. Bronsgeest feladata, hogy a technológiai iparágban felhalmozott 30 évnyi nemzetközi tudásával és gyakorlati tapasztalatával hatékonyan segítse tovább a Getronics-ot a megkezdett „úton egy új holnap felé”.

 

A legfrissebb Whitelane IT Outsourcing Study 2018. márciusi adatai alapján a Getronics vállalat a globális IT iparág egyik legjobb teljesítményt nyújtó szereplŇĎje az általános ügyfélelégedettség, a szolgáltatásminŇĎség, a proaktivitás és a rugalmasság terén.

 

A Whitelane-tanulmány eredményei nemcsak visszaigazolják, de meg is erŇĎsítik a Getronics mint globális ICT rendszerintegrátor emberközpontú üzleti megközelítésmódját, amely az alkalmazkodó- és ellenállóképességre, a proaktivitásra és a kivételes ügyfélélményre épül. Az új COO, Rogier Bronsgeest csatlakozása a Getronics csapatához tovább fokozza a vállalat lendületét, mellyel az üzleti folyamatok digitális átalakulásának meghatározó szakmai partnere kíván lenni.

 

Rogier Bronsgeest pályáját az Unisysnél kezdte, és olyan vállalatoknál halmozott fel széleskörŇĪ nemzetközi tapasztalatot, mint a Baan, az IBM, maga a Getronics, vagy a British Telecom. Ez utóbbi globális ügyfélszolgáltatások elnökeként a piacvezetŇĎ nagyvállalat több mint 170 országra kiterjedŇĎ szolgáltatásaiért felelt. Bronsgeest ügyfélélmény igazgatóként központi szerepet játszott a Colt Technology Services digitális átállásában is; vezetése alatt megugrott az online használat, továbbá az ügyfélelégedettséget mérŇĎ NPS (Net Promotor Score) értékben is rekordmagas szintekre juttatta a vállalatot a B2B telekommunikációs iparágon belül. Szakmai múltjával és a változásmenedzsment, az üzleti stratégia, valamint az IT szolgáltatások terén felhalmozott széles tapasztalataival Bronsgeest olyan vezetŇĎ, aki az ügyfélelégedettségét szem elŇĎtt tartva, az „új” Getronics motorja lehet a szakmai és üzleti célok elérésben.

 

„Korábban, 2004–2009 között már eltöltöttem néhány közös évet a Getronics kötelékében, így különösen jó érzéssel és izgalommal tölt el, hogy újra a fedélzetre léphetek és a Getronics elŇĎtt álló új kihívásokkal foglalkozhatok” – fogalmazott Rogier Bronsgeest a friss kinevezés kapcsán. „Segíteni szeretnék abban, hogy a Getronics új víziója kiteljesedjen és sikerrel haladjunk tovább az elmúlt években megkezdett úton. Az a célom, hogy az ügyfélélmény erŇĎsítésével, új értékajánlatokkal, új piacokra történŇĎ belépéssel a Getronics a vállalatok digitális átmenetének meghatározó ICT partnere legyen a jövŇĎben” – nyilatkozta Bronsgeest.  

 

 „Vállalatunk teljes csapata nevében nagyon örülök, hogy korábbi sikeres együttmŇĪködésünk folytatásaként Rogier-t újra a Getronics „család” tagjaként üdvözölhetem” – fogalmazott Nana Baffour, a Getronics elnöke és csoport szintŇĪ vezérigazgatója (CEO). „Hatékony és erŇĎs csapatmunkára számítok az új COO-val, mert szilárdan hiszem, hogy minden készség és adottság megvan benne, ami a Getronics napi mŇĪködésének irányításához és formálásához szükséges. Rogier Bronsgeest új energiát hoz a csapatba, és segít tovább szélesíteni a Getronics-ra jellemzŇĎ díjnyertes ügyféltámogatási és végfelhasználói élményt. Proaktív munkastílusa a Getronics kereskedelmi céljaira és keresztértékesítéseire is jótékony hatással lehet” – fogalmazott Nana Baffour.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció