Változás az Accenture szlovák és magyar irodáinak élén

Az Accenture május 1-tŇĎl Tomas Voleket nevezte ki a szlovák és a magyar irodák ügyvezetŇĎ igazgatójának, akinek legfontosabb feladata a cég üzleti tevékenységének és mŇĪködésének irányítása lesz, különös tekintettel az innováció és a digitális átalakulás révén elérhetŇĎ további növekedésére. Tomas Volek az április végén leköszönt Peter Skodny helyét tölti be.

Kinezvezése után Tomas Volek (49) regionálisan tovább vezeti majd az 1 500 fŇĎt foglalkoztató Accenture Advanced Technology Centereket Szlovákiában, Magyarországon és Romániában, amelyek világszerte technológiai szolgáltatásokat és digitális képességeket biztosítanak ügyfeleik számára.

 

A szakember 1995-ben csatlakozott az Accenture csapatához, elŇĎtte SAP szakértŇĎként dolgozott és vett részt több nagy rendszerintegrációs projektben Kelet- és Nyugat-Európában, Oroszországban, Törökországban és Indiában. 2003-ban irányításával megalakult a pozsonyi Delivery Center for Technology központ, amelynek vezetését 2012-ben vette át.

 

„Tomas Volek szaktudása, tapasztalata és támogató hozzáállása alapján  megfelelŇĎ vezetŇĎje lesz a szlovák és a magyar irodáinknak” – mondta Roberto Libonati, az Accenture regionális vezetŇĎje. „A közép-európai üzleti tevékenységek során szerzett széleskörŇĪ tapasztalata révén rendkívüli sikereket ért el az ügyfelekkel való együttmŇĪködésben és a régióban zajló folyamataink bŇĎvítésében, amelyek eredményeit a szlovák és a magyar iroda élén is jól kamatoztathatja majd.”

 

„Ugyanakkor szeretnénk köszönetet mondani Peter Skodnynak a vezetŇĎi munkájáért, és a több mint 26 éves elkötelezettségéért az Accenture felé.”

 

Tomas Volek a Hull Egyetemen szerzett mesterfokozatot elektronikából, a prágai mŇĪszaki egyetemen pedig mérnöki diplomát.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció