√öj gazdas√°gi √ľgyvezetŇĎ igazgat√≥ a Starters E-components Generators Automotive Hungary Kft.-n√©l

Ezentúl Uwe Mang, a Bosch korábbi gazdasági ügyvezetŇĎ igazgatója és a Miskolci Egyetem vendégelŇĎadója tölti be az SEG Automotive magyarországi üzemének új gazdasági ügyvezetŇĎ igazgatói posztját.

Az idei év áprilisától új gazdasági ügyvezetŇĎ igazgatót kapott a miskolci Starters E-Components Generators Automotive Kft., amely világszerte a legmagasabb minŇĎséget és innovációt képviseli az indítómotorok és generátorok gyártásában. Uwe Mang korábban 3 éven át a Bosch csoport olasz gyáregységénél, Bariban töltötte be ezt a pozíciót, ezt megelŇĎzŇĎen pedig a Robert Bosch Energy és Body Systems Kft.-nél, Miskolcon.

 

A miskolci üzem, amely nemrégiben megnyitotta a térség legnagyobb logisztikai központját, a régió egyik legfontosabb munkáltatójaként jelentŇĎsen hozzájárul a globális vállalatcsoport technológiai vezetŇĎ szerepéhez. "Alig várom, hogy aktívan részt vállalhassak a vállalat sikereiben, együtt alakítva az autóipar és a SEG Automotive jövŇĎjét. Nagy örömömre szolgál, hogy csatlakozhatok ehhez a dinamikus és innovatív csapathoz, és visszatérhetek a családommal Miskolc városába." - nyilatkozta új pozíciójáról Uwe Mang.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció