Rekord osztalék a Kulcs-Softnál!

30 éves fennállásnak legerŇĎsebb üzleti évérŇĎl adott tájékoztatást KözgyŇĪlésén a Kulcs-Soft. 2017-ben a vállalat 25%-al növelte mŇĪködési bevételét az elŇĎzŇĎ évhez képest. 

A közgyŇĪlési határozat értelmében részvényenként 81 Ft osztalék kifizetése történik meg a tavalyi 46 forinttal szemben, adta hírül Szabó Ervin a Cég vezérigazgatója.

 

A Kulcs-Soft papírjainak árfolyama 700 forintról 1300 forint fölé emelkedett a BÉT-en az elmúlt egy év alatt.

 

A kimagasló eredmény elérése érdekében a vállalat 2016-tól kezdŇĎdŇĎen tudatos szervezeti átalakításokat hajtott végre. Ennek eredménye, hogy vevŇĎállománya évvégére meghaladta a 60.000-et, az értékesített szoftvertermékek száma pedig a 110.000-et.

 

A piac egyfajta követendŇĎ szakmai mŇĪhelyként tartja nyilván a Kulcs-Softot, a cég által az elmúlt 30 évben bemutatott korszerŇĪ ügyviteli, könyvelŇĎi, bérszámfejtési megoldások etalonként szolgálnak a szektor számára.

 

2018-as üzleti év elején tartunk, de a Kulcs-Soft már bejelentette új generációs számlázó szoftverét a Bizxpertet (www.bizxpert.hu) a magyar piacon is. A termék bevezetésének sikerét jellemzi, hogy a várakozásokhoz képest négyszeres volt az elŇĎregisztrációk száma, április végére a felhasználok száma meghaladja az 5.000-et Magyarországon.

 

A számlázó szoftverek adóhatósághoz történŇĎ bekötése az év legnagyobb feladata az ügyvitel termékeket fejlesztŇĎ cégek számára. A Kulcs Akadémia keretében a Cég képzéseket indít az új generációs, a megváltozott jogszabályi elŇĎírásoknak megfelelŇĎ számlázó szoftverek zökkenŇĎmentes, határidŇĎre történŇĎ bevezetése érdekében. 

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció