Rendelhető a Fujitsu és a NetApp közös NFLEX-megoldása

Már rendelhető a Fujitsu és a NetApp által közösen fejlesztett és forgalmazott  NFLEX konvergens infrastruktúramegoldás az európai, közel-keleti és afrikai országokat összefogó EMEA-régióban. Az adatközponti virtualizált alkalmazáskörnyezetek bevezetését és üzemeltetését egyszerűsítő NFLEX könnyen kezelhető és futtatható infrastruktúra-megoldást biztosít a közép- és nagyvállalatok számára.

Az NFLEX konvergens infrastruktúramegoldás jól méretezhető, moduláris megoldás, integrált rendszerfelügyelettel és egy híváson keresztül mozgósítható Fujitsu- és NetApp-támogatással. A komplett, előkonfigurált megoldással a szervezetek mérsékelhetik rendszerbevezetési és üzemeltetési költségeiket, és növekedésükkel párhuzamosan rugalmasan skálázhatják a számítási és tárkapacitást. A rugalmas, előkonfigurált bővítőcsomagokkal az NFLEX a feladatok volumenének növekedésével egyszerűen bővíthető. 

 

Az NFLEX központi magját a legújabb Fujitsu PRIMERGY CX400 M4 szerverek és a NetApp hibrid és all-flash tárolórendszerei alkotják. Az egy racken elférő számítási és tárolómegoldás teljesítménye és fejlett szolgáltatásai egyéni üzleti szükségletek szerint hangolhatók. A magasabb értéket képviselő IT-szolgáltatásokat alacsonyabb költségszinten nyújtó NFLEX helyben telepítve, a felhőből és hibrid IT-környezetben egyaránt fokozza az adatközpont teljesítményét és produktivitását.

 

www.netapp.com

 

A Fujitsu és a NetApp 20 év együttműködési tapasztalatait kamatoztatva, az egyszerű használatot szem előtt tartva fejlesztették ki az NFLEX-megoldást. Arra törekedtek, hogy már a vásárlástól kezdve, a bevezetés és az üzemeltetés minden szakaszában, így a rendszertámogatás terén is egyszerűsítsék az ügyfeleknek nyújtott élményt. Olyan, kipróbált és bevált iparágvezető technológiák kombinációjára épülő IT-infrastruktúramegoldást hoztak létre, amely kiaknázza az erős szakmai partnerkapcsolatban rejlő lehetőségeket. 

 

Ár és piaci bevezetés

Az NFLEX konvergens infrastruktúramegoldás azonnal rendelhető az EMEA-régióban. Ára és elérhetősége országonként változik.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció