Nagyobb kijelzŇĎ √©s m√©g t√∂bb funkci√≥ jellemzi a HTC Desire okostelefonokat

A mai napon bejelentett HTC Desire 12 és HTC Desire 12+ okostelefonok a széles kijelzŇĎnek köszönhetŇĎen élvezetes videonézést, valamint egyedi külsŇĎt és a kiváló kamerát biztosítanak. A HTC legújabb készülékeinek kivételes funkciói kedvezŇĎ árral társulnak.

Az 5,5”-es HTC Desire 12, és a 6”-es Desire 12+ meglepŇĎen vékony formatervezése és 18:9-es kijelzŇĎje kényelmes használatot biztosít.

 

 

A készülékek fŇĎbb jellemzŇĎi:

  • NagyképernyŇĎs, mégis praktikus. ÉlvezhetŇĎbb YouTube videók, gazdagabb játékélmény, látványosabb filmek. A nagyobb kijelzŇĎnek és a kijelzŇĎ bármely pontjáról elindítható alkalmazásoknak köszönhetŇĎen minden kézre esik.
  • Különleges pillanatok megörökítése. Készíts élethŇĪ fotókat bármelyik napszakban a 13 MP-es hátlapi kamerával. A fázisérzékelésen alapuló autofókusz (PDAF) biztosítja, hogy mozgás közben is tökéletesen éles képekkel gazdagodj. A HTC Desire 12+ okostelefon dupla kamerájának köszönhetŇĎen a fotó elkészítése után áthelyezheted a fókuszt, és bokeh effekttel színesítheted képeidet.
  • Mindig figyel rád. A HTC Sense Companion figyeli a szokásaidat, a Smart Alarms intelligens ébresztŇĎ pedig igazodik a naptáradban feltüntetett tennivalóidhoz. A Battery Save funkció figyelmeztet, hogy tedd töltŇĎre készülékedet mielŇĎtt elmész otthonról, valamint tájékoztat a felesleges fájlok törlésével kapcsolatban.
  • Igazi szépség prémium kivitelben. A HTC U11 sorozat jól ismert folyékony hatású felületének és a tartós akrilüveg hátlapnak köszönhetŇĎen a HTC Desire 12 és HTC Desire 12+ megjelenése egyedülálló. A finom vonalak és gyönyörŇĪen ívelt élek biztosítják a prémium megjelenést.

 

A HTC Desire 12 áprilistól, a HTC Desire 12+ májustól lesz elérhetŇĎ Magyarországon. A készülékek fekete, ezüst és arany színekben érkeznek. További információ: www.htc.com

 

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció