Idén is lehet pályázni a DELFIN Díjra

A Magyar Telekom idén is meghirdeti pályázatát a DELFIN Díjra, amivel a fenntartható fejlŇĎdés iránt elkötelezett, tevékenységükhöz viszonyítva kimagasló törekvést felmutató vállalkozások és szervezetek munkáját ismeri el immár 11. alkalommal. A díjra négy kategóriában április 30-ig lehet pályázni.

A DELFIN Díjra 2018-ban a következŇĎ négy kategóriában pályázhatnak Magyarországon mŇĪködŇĎ kkv-k, nagyvállalatok és civil szervezetek:

  • Fenntartható innováció
  • SokszínŇĪség
  • Klímavédelem
  • Fenntartható tudatformálás

 

Az idei pályázat elbírálása során a szakmai zsŇĪri elŇĎnyben részesíti a smart, digitális megoldásokat, illetve a technológiai újításokat bemutató megoldásokat. A beérkezett pályázatokat értékelŇĎ szakmai zsŇĪri tagjai: Bodó Péter, a route4U alapítója; Dr. Pataki György, a Budapesti Corvinus Egyetem docense; a Fenntarthatósági Média Klub képviseletében Holczer Angéla, a Ringier Axel Springer marketing igazgatója; továbbá Szabó Béla, a Magyar Telekom márka és lakossági kommunikációs igazgatója, és Szomolányi Katalin, a Magyar Telekom vállalati fenntarthatósági központjának vezetŇĎje.

 

A 2018-as év DELFIN Díjasai Botos Péter üvegmŇĪvész erre az alkalomra készített alkotását kapják, emellett minden DELFIN Díjas kiállítási lehetŇĎséget kap a szeptember 29-én az Akvárium Klub területén megrendezésre kerülŇĎ, 11. Fenntarthatósági Napon, valamint egy minikampány keretében a nyertes pályázatokról 2-3 perces bemutató kisfilm is készül, amelyhez online promóció jár. Nyertes KKV-k és civil szervezetek esetén további nyeremény egy Üzleti trend L díjcsomag korlátlan adatforgalommal 2 évre 1 SIM-re, míg a nyertes nagyvállalatok bemutatkozási és kiállítási lehetŇĎséget kapnak a T-Systems Magyarország 2018-as Symposiumán, amely az ICT iparág legnagyobb, egész napos rendezvénye. 

 

A pályázatokat elektronikus formában lehet benyújtani a 2018. április 30-ig a következŇĎ e-mail címre: fenntarthatosag@telekom.hu. A DELFIN Díjat a Telekom XIX. Fenntarthatósági Kerekasztal-beszélgetésén adja át 2018. június 14-én. A pályázati felhívás elérhetŇĎ a Telekom honlapján.

 

A Magyarországon mŇĪködŇĎ vállalkozások és társadalmi szervezetek elismerését célzó DELFIN Díjat (Díj egy Elkötelezett, Fenntartható, Innovatív Nemzedékért) 2008 óta ítélik oda a kimagasló fenntarthatósági felelŇĎsséget mutató megoldásoknak. Az immáron harmadik éve karbonsemlegesen mŇĪködŇĎ Magyar Telekom Csoport célja, hogy ösztönözze és támogassa az üzleti szektor szereplŇĎinek fenntarthatósági törekvéseit. A díj odaítélésével ugyancsak elismeri azon társadalmi szervezetek munkáját, amelyek innovatív megoldásaikkal hozzájárulnak a fenntartható szemléletmód elterjedéséhez.

 

Az elmúlt évek során megannyi érdekes projektet díjazott a zsŇĪri, így például az ország elsŇĎ zöld taxi flottáját, a fesztiválokon napkollektoros zuhanyzókat biztosító vállalkozást, a látássérültek számára nyújtott hangoskönyvtárat, vagy azt az applikációt, amely lehetŇĎvé teszi, hogy az éttermekben megmaradt, kidobásra váró, de még fogyasztható ételek kedvezŇĎ áron jussanak el a fogyasztókhoz. 

 

A 2017. évi DELFIN Díj nyerteseirŇĎl készült videók itt megtekinthetŇĎk.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció