√öj irod√°t nyitott Budapesten a Morgan Stanley

A Morgan Stanley tovább növelte már most is jelentŇĎs budapesti kapacitásait, a bŇĎvülés pedig az irodai infrastruktúra fejlesztését is szükségessé tette. A City Gate-ben található új irodát a vállalat nemzetközi felsŇĎvezetŇĎje, Tom Nides, a Morgan Stanley alelnöke nyitotta meg február 22-én.

„Budapest fontos szerepet játszik a Morgan Stanley globális hálózatában vállaltunk meghatározó technológiai és elemzŇĎ központjaként, melyet bizonyít a magyarországi iroda 12 éves történetében mutatott folyamatos bŇĎvülés is. Büszkék vagyunk arra, hogy mára közel 2 ezer kiváló szakember dolgozik a Morgan Stanley budapesti irodájában.” – fogalmazott Tom Nides az új iroda megnyitásakor.

 

 

„Az elmúlt több, mint 10 évben nem csupán a szakemberek számában bŇĎvültünk, de az iroda évrŇĎl-évre egyre fontosabb szerepet és feladatokat kapott a Morgan Stanley globális hálózatában. Budapest több területen is támogatja a vállalatcsoport tevékenységét. Magyarországon dolgozó kollégáink közel fele informatikával - fŇĎként a bank mŇĪködéséhez szükséges infrastruktúra- és alkalmazásfejlesztéssel - foglalkozik, de jelentŇĎs a pénzügyi, kockázatelemzŇĎ, matematikai modellezŇĎ, valamint az operációs és a jogi dokumentációs részlegeken dolgozók száma is. Az új iroda megnyitásával továbbra is képesek leszünk magas szinten ellátni feladatainkat és alapot teremtettünk a további növekedéshez is.” – tette hozzá Fogarasi Norbert, a Morgan Stanley budapesti irodájának vezetŇĎje.

 

Az új, korszerŇĪ irodákban nem csupán a XXI. század minden elvárásának megfelelŇĎ munkaállomásokat alakítottak ki, de számos kreatív megoldással, közösségi és pihenŇĎ terekkel teszik még inspirálóbbá és otthonosabbá a munkakörnyezetet. A vállalat a Duna-parti Millennium Towers irodaházak I-es, II-es és III-as tornyaiban lévŇĎ irodái mellet a mostani bŇĎvítéssel alapot teremtett a további növekedéshez is.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció