Bálint-napi ajándékötletek az eMAGtól

Pár hét van már csak Valentin-napig, az év talán legmegosztóbb ünnepéig. Még van időd megrendelni azt, amire szükséged lehet az ünnepléshez.

Van, aki már Valentin-nap előtt egy hónappal szívecskés konfettiket keresgél a neten, hogy az ünnepnek megfelelően díszítse a gyertyafényes vacsorához megterített asztalt, valaki pedig egyenesen utálja ezt a napot. Bármelyik csapatot is erősíted, valahogy elkerülhetetlen, hogy foglalkozz vele.

 

Párod már egész biztosan titkos jelekkel próbálja a tudtodra adni, hogy mire vágyik. Neked mindössze annyi a dolgod, hogy figyelsz a hasonló, félreérthetetlen jelzésekre. „Oh, már alig van a kedvenc parfümömből. Bárcsak valaki meglepne egy újjal!” Szerencsére már nem kell órákig rostokolnod kétségbe esetten egy drogéria polcai előtt, ugyanis pár kattintással beszerezhetsz mindent az eMAGról.  Sokan ragaszkodnak kedvenc illatukhoz, így ha a párod is ilyen, érdemes azzal meglepni, ami már bevált neki. Ha nem, akkor próbálkozhatsz a legkedveltebb parfümökkel, például a Calvin Klein Euphoria illatával

 

Az ajándék akkor igazán jó, ha személyre szóló. Mindenkinek jól esik, ha szerettei egy-egy jól eltalált apró ajándékkal tanúbizonyságot tesznek arról, hogy figyelnek rá. Ez az, amit nem lehet megfizetni, amit egyetlen drága ajándék sem pótol. Bár a szerelmes idézetekkel díszített válogatás magnókazetták felett már eljárt az idő, nem szabad az ötletet rögtön a kukába dobni. Válaszd ki azokat a zeneszámokat, amik jelentőséggel bírnak számotokra, és állíts össze belőle egy személyre szóló lejátszási listát kedvesednek! Hidegebb napokon különösen jól esik a szép emlékekről együtt nosztalgiázni. A lista mellé ajándékozhatsz egy szép fülhallgatót is.

 

Természetesen nem érdemes megfeledkezni a klasszikus ajándékokról sem. A kézzel írott képeslap, a virág és a bonbon a legapróbb meglepetéseket is jól kiegészíti, akárcsak az illatos masszázsolaj, ami segít megalapozni a hangulatot.

 

Akkor sem kell csüggedned, ha jelenleg nincs kivel megünnepelned a Valentin-napot.  Épp itt az ideje, hogy magadra koncentrálj egy kicsit. Vezesd le a feszültséget egy kis squashsal . Fontos, hogy ehhez a sporthoz jó cipőt és minőségi ütőt válasz. Ha inkább a pihenés mellett döntenél, emeld mesterfokra a mozi élményt saját otthonodban! Az eMAG kínálatában több száz televízió és projektor, valamint házimozi rendszer közül válogathatsz. Használd ki a lehetőséget, mert elképzelhető, hogy jövőre már nem lesz alkalmad asztalra feltett lábbal meccset nézni vagy videojátékozni Valentin-napon... 

 

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció