18:9-es k√©par√°ny√ļ telefonok az AlcateltŇĎl

Az Alcatel a Las Vegas-i CES-en, a világ vezetŇĎ technológiai show-ján mutatja be legújabb okostelefonjait. A készülékek egytŇĎl-egyig 18:9-es képarányú, FullView kijelzŇĎvel érkeznek. A gyártó így az alacsonyabb árkategóriákban is elérhetŇĎvé teszi a legújabb technológiákat, funkciókat.

Folyamatosan fejleszti termékkínálatát az Alcatel: hamarosan a teljes portfoliója 18:9-es „FullView” képarányú kijelzŇĎvel rendelkezik majd. A TCL, mely az LCD panelek top három gyártójának egyike, valamint az Egyesült Államok piacának egyik vezetŇĎ televízió gyártója, több milliárd dollárt fordít kutatás-fejlesztésre. Az Alcatel esetében ez a gyártási hatékonyság növelését, a költséghatékony mŇĪködést és az új eszközök mihamarabbi piacra kerülését segíti elŇĎ. 

 

„A globális piaci trendekhez igazodva felismertük, hogy az Alcatel termékkínálatát nemcsak stabilizálnunk kell, de át is kell alakítanunk annak érdekében, hogy megfeleljünk vásárlóink elvárásainak, és jobban ki tudjuk szolgálni ŇĎket” – fejtette ki Christian Gatti, a TCL Communication alelnöke, az Alcatel üzletág elnöke. „Okostelefonjaink frissített dizájnjával, valamint azzal, hogy eszközeink nagy része a piacon az elsŇĎk között kapott 18:9-es „FullView” képarányú kijelzŇĎt, a vezetŇĎ márkák funkciói által nyújtott élményeket világszerte minden vásárló számára elérhetŇĎvé tudjuk tenni.”

 

Az Alcatel 2018-as termékkínálata három különbözŇĎ szériába sorolható, amelyek mindegyike más árkategóriát képvisel. A szériák a következŇĎk: 

ALCATEL 5 SZÉRIA

Az Alcatel 5 széria a lehetŇĎ legjobb, legkorszerŇĪbb funkciókat kínálja, a vezetŇĎ márkáknál elérhetŇĎbb áron. Ezek közé tartozik az arcfeloldó funkció, a 18:9-es képarányú „FullView” kijelzŇĎ és további újdonságok. Az Alcatel 5 széria készülékei fantasztikus képeket, moziszerŇĪ videóélményt és egész napon át kitartó akkumulátort biztosítanak. 

 

ALCATEL 3 SZÉRIA

Az Alcatel 3 széria a felhasználók számára több újszerŇĪ, trendi funkciót biztosít – mint például dupla kamera, gyönyörŇĪ hardver és 18:9-es „FullView” képarány – mindezt megfizethetŇĎ áron. Az ebbe a szériába tartozó eszközök többsége nagyfelbontású kijelzŇĎvel rendelkezik.  

 

ALCATEL 1 SZÉRIA

Az Alcatel 1 széria bámulatos okostelefon-élményt nyújt mindenkinek, elérhetŇĎ áron. A unibody hardver, valamint a stílusos dizájn és a prémium alapanyagok mellett olyan elsŇĎ osztályú funkciókkal rendelkezik, mint a 18:9-es „FullView” képarányú kijelzŇĎ és az arcfeloldás. 

 

Az Alcatel idén februárban többet is elárul 2018-as portfoliójáról a barcelonai Mobile World Congress-en. A CES kiállításon a TCL pultjánál (#12929, Central Hall) további információkat tudhatnak meg az érdeklŇĎdŇĎk az AlcatelrŇĎl. 

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció