Háromnapos akció a Telekomnál

Az elmúlt hétvégét követŇĎen a Telekom újabb három napos Black Friday akciót tart 2017. november 24-26-a között. 

A hétvégére különösen kedvezŇĎ árú okostelefonokkal, televíziókészülékekkel, tartozékokkal, fitnesz aktivitásmérŇĎvel, okosórával, játék és fejlesztŇĎ robottal is készül a telekommunikációs cég. 

 

A nagy érdeklŇĎdésre való tekintettel a Telekom Facebook közössége ebben az évben is szavazhatott a hétvége akciós kínálatáról. A követŇĎk három gyártó okostelefonjaira, a Samsung, a Huawei és az LG csúcsmodelljére és háromféle televíziókészülékre adhatták le voksaikat. A legtöbb szavazatot kapott készülékek a Samsung Galaxy S8 okostelefon és a Samsung 125 cm-es Ultra HD Smart TV készüléke, amelyek szintén bekerültek a Black Friday akcióba.  

 

A mostani akció további kiemelt ajánlatai a Huawei P9 Lite és a Samsung Galaxy S7 okostelefonok, amelyeket ezen a hétvégén 0 Forintért lehet megvásárolni, korlátlan mobilnetcsomaggal és korlátlan tematikus alkalmazásokkal, két évre vállalt hŇĪségszerzŇĎdéssel, jelentŇĎs készülékkedvezménnyel. 

 

A kedvezményes ajánlatok már a Telekom üzleteiben is elérhetŇĎek, online vásárlás esetén pedig ingyenes kiszállítással kínálja termékeit a vállalat annak érdekében, hogy megkönnyítse a karácsonyi bevásárlást. 

 

A vállalat nyereményjátékkal is készült a Black Friday hírlevélre 2017. november 6 és 16, továbbá november 20 és 23. között feliratkozottak számára is. A játékban egy Samsung Galaxy S8+ okostelefont és DEX station dokkolót lehet nyerni, amely a regisztrálók között november 30-án 10.30-kor kerül kisorsolásra. 

 

A Telekom újabb Black Friday ajánlatai 2017. november 24. péntektŇĎl november 27-én vasárnap 23 óra 59 percig érhetŇĎek el.

BŇĎvebb tájékoztatás és akciós ajánlatok a telekom.hu/blackfriday oldalon találhatók.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció