ElŇĎsz√∂r kapott Community Excellence d√≠jat magyar v√°llalat

Community Excellence díjjal jutalmazták a budapesti székhelyŇĪ Webtown-t az Austinban megrendezett Liferay Symposium 2017 alkalmával. A nagy presztízsŇĪ elismerést azok a cégek kaphatják meg, akik kiemelkedŇĎ értéket teremtenek a világszerte 35 ezres open-source közösség számára.

A nagyvállalati portál- és keretrendszerek fejlesztésének területén elért kiemelkedŇĎ eredményeinek köszönhetŇĎen idén elŇĎször magyar tulajdonú szoftverfejlesztŇĎ vállalat is átvehette a Liferay Community Excellence díjat. A jelentŇĎs szakmai elismeréssel a digitális transzformáció területén úttörŇĎ megoldásokat felmutató, kiemelkedŇĎ teljesítményt elérŇĎ cégeket jutalmazza az iparág globális vezetŇĎje.

 

Az Egyesült Államokban megrendezett nagyszabású díjátadó ünnepségen a Liferay képviselŇĎje elismerését fejezte ki Bognár Tamás operatív vezetŇĎnek, amiért a Webtown olyan megoldásokat fejleszt, amelyek a teljes open-source közösség munkája számára értéket képvisel. 

 

 

„Az elismerés erŇĎsítheti a magyar informatika jóhírét a nemzetközi piacokon, de  fontos üzenetet közvetít a területen hatalmas munkaerŇĎhiánnyal küzdŇĎ hazai piac felé is: a fiatalok magyar vállalat csapatának tagjaként is úttörŇĎ eredményeket érhetnek el, melyeket a nemzetközi IT szakma értékel és megbecsül” - mondta el Kalmár Péter, a Webtown ügyvezetŇĎje.

 

A Webtown mellett olyan vállalatok kapták meg az elismerést mint az Accenture, az XTIVIA, vagy a CIGNEX Datamatix.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció