Id√©n is keresik az √Čv Menedzser√©t

A Menedzserek Országos Szövetsége ez évben is nyílt pályázatot hirdet Az Év Menedzsere 2017 és Az Év Fiatal Menedzsere 2017 cím elnyerésére. Az Év Menedzsere díj kiírására huszonnegyedik, míg Az Év Fiatal Menedzsere díjra tizennyolcadik alkalommal kerül sor az idén. 2016-tól ÉletmŇĪdíj is átadásra kerül. Az idei évben elŇĎször a Volkswagen támogatásával egy új innovációs különdíj, a Kék Innovációs díj is átadásra kerül.

A pályázaton közvetlenül vagy közvetetten – mások általi elŇĎterjesztés, ajánlás alapján – azon magyar vállalatvezetŇĎk vehetnek részt, akiknek meghatározó szerepük van vállalatuk, vállalkozásuk irányításában és sikereiben. ElŇĎnyt élveznek azok a pályázók, akiknek kimagasló vezetŇĎi teljesítményérŇĎl 2017-ben az általuk vezetett vállalkozás által elért eredmény is tanúskodik. Jelölést/elŇĎterjesztést a MOSZ által felkért kamarák (Német Kamara, AmCham, Brit Kamara, JVSZ, MGYOSZ, FIVOSZ) és a JelölŇĎ Bizottság tagjai tehetnek.

 

A pályázat benyújtásának határideje: 2017. november 20.

 

„A Menedzserszövetség elsŇĎdleges feladata, hogy segítsük a hazai cégvezetŇĎket egy modern, európai vezetési kultúra kialakításában, ezáltal is növelve a menedzserek elismertségét. Ezt a leghatékonyabban úgy érhetjük el, ha követendŇĎ mintát adunk és évrŇĎlévre megmutatjuk azokat a menedzsereket, akik munkájuk során komoly sikereket értek el vezetŇĎként.”  – mondta el Szirmák Botond, a Menedzserek Országos Szövetségének elnöke, a Provident Pénzügyi Zrt. vezérigazgatója.

 

A négy arra legérdemesebbnek ítélt jelöltet - minden kategóriában – egy elismert szakemberekbŇĎl álló jelölŇĎbizottság választja ki. A jelölŇĎbizottság tagjai Bod Péter Ákos elnökletével, Fekete István, Jaksity György, Mosonyi György és Szentkuti Gabriella.

 

 A négy kiválasztott jelöltbŇĎl a díjazottat a Menedzserek Országos Szövetségének Elnöksége titkos szavazással választja meg.

 

Az Év Menedzsere díj ünnepélyes átadására 2018. február 17-én, a Corinthia Hotel báltermében megrendezésre kerülŇĎ 24. Menedzserbál és Díjátadó Gálán kerül majd sor.

 

A pályázati feltételek és a pályázat benyújtásának további részletei a Menedzserszövetség weboldalán, a  www.menedzserek.hu/ Pályázatok menüpont alatt találhatók.

 

A tavalyi díjátadó gáláról szóló kisfilmet a következŇĎ linken tekintheti meg: https://vimeo.com/210294338

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció