Új Fujitsu szerverek a digitĂĄlis korszak követelmĂ©nyei szerint

A Fujitsu bejelentette, hogy a digitális korszak üzleti igényei szerint frissített, új PRIMERGY és PRIMEQUEST szerverekkel lép piacra. A Fujitsu legújabb Intel Xeon Scalable processzorokkal mƱködƑ szerverei új, korszerƱ formatervvel nyújtanak optimális teljesítményt és rugalmas konfigurációs lehetƑségeket a számítási, adattárolási, hálózati és szerverfelügyeleti igények széles köréhez.

 

PRIMEQUEST 3800E és PRIMEQUEST 3400E*

A Fujitsu legújabb szerversorozatának zászlóshajói, a Fujitsu PRIMEQUEST 3800E és PRIMEQUEST 3400E a legkomolyabb követelményeket támasztó, kritikus környezetekben is kimagasló teljesítményt és optimális hatékonyságot nyújtanak. A teljesen új, 7U méretƱ házba szerelt rendszerek nagymértékben egyszerƱsítik a kritikus számítástechnika szerverarchitektúráját. A korábbinál jóval kisebb méretƱ, ugyanakkor nagyobb teljesítményƱ, új modellek kevesebb áramot fogyasztanak, így jelentƑsen csökkentik az adatközpontok mƱködésének költségeit és környezetterhelését. Kritikus funkcióik (pl. a fejlett RAS funkciók) megbízható mƱködést és maximális rendelkezésre állást biztosítanak. Robusztus, költséghatékony megoldásként használhatók kritikus alkalmazásokhoz, például kritikus UNIX-feladatokhoz/UNIX-migrációhoz, vagy nagy volumenƱ, nagy értékƱ mƱveletekhez, például online tranzakciófeldolgozáshoz (OLTP), kötegelt feldolgozáshoz, adatbázis-alkalmazásokhoz és valós idejƱ analitikához.

 

 

PRIMERGY TX2550 M4 és PRIMERGY RX2520 M4**

A PRIMERGY x86-os szerverkínálatának további új tagjai a fejlett, kétfoglalatos PRIMERGY TX2550 M4 torony kivitelƱ erƑgép és a belépƑ szintƱ kétfoglalatos PRIMERGY RX2520 M4*** rackszerver. MindkettƑ sokféle számítási alkalmazáshoz elegendƑ teljesítményt és rugalmasságot kínál: pl. csoportmunka-platformokhoz és nagy tárkapacitást igénylƑ feladatokhoz.

 

 

Testre szabott megoldások sokféle igényre

A Fujitsu PRIMERGY és PRIMEQUEST szerverek széles választékával testre szabott megoldás alakítható ki sokféle igényre – a teljes körƱ virtualizációtól a kritikus alkalmazások futtatásán keresztül a fájl- és nyomtatószerveri feladatokig. A különbözƑ méretben és formai kialakításban (rack és torony) elérhetƑ PRIMERGY M4 sorozatú szerverek számítási teljesítménye, memóriája, tárkapacitása és hálózati funkcionalitása is testre szabható.

 

„A digitális kor megköveteli, hogy a szervezetek konkrét feladatokhoz és alkalmazási igényekhez rendeljenek számítástechnikai megoldást, és az alul-, és túlméretezést egyaránt elkerülve megtalálják az arany középutat. A Fujitsu x86 PRIMEQUEST és PRIMERGY szerverek teljes körƱen frissített kínálata optimális teljesítményt, költségszintet és rugalmasságot nyújt szinte minden számítási feladathoz, használati forgatókönyvhöz, piaci szegmenshez és üzleti követelményhez. Rendszereink úgy járulnak hozzá a digitális átalakulás felgyorsításához, hogy közben a költségeket is segítenek kézben tartani” – nyilatkozta Olivier Delachapelle, a Fujitsu adatközponti termékekért felelƑs EMEIA-régióbeli vezetƑje.

 

Az összes új Fujitsu szerver az életciklus minden szakaszában támogatja az egyszerƱ távfelügyeletet az integrált iRMC S5 távfelügyeleti vezérlƑt használó Fujitsu ServerView Suite szoftverekkel.

 

Ár és piaci bevezetés

A megújult PRIMERGY és PRIMEQUEST szerverek világszerte megvásárolhatók a Fujitsutól és disztribúciós partnereitƑl. Áruk régiótól, modelltƑl és konfigurációtól függ.

 

_____________________ 

* A PRIMEQUEST 3800E és 3400E rendszerek új, 7U méretƱ háza jelentƑsen egyszerƱsíti a kritikus számítástechnikát támogató szerverarchitektúrát, mérsékli az energiafogyasztást és az adatközpont költségeit. A négy/nyolc db 112/224 magos, max. 12 TB DDR4 memóriájú, Intel® Xeon® Scalable processzorral dolgozó PRIMEQUEST 3400E/3800E rendszerek kivételes teljesítményt és memóriakapacitást nyújtanak a komoly követelményeket támasztó feladatokhoz. A kritikus funkciók, az innovatív hibamegelƑzƑ és önjavító képességek rendkívül megbízhatóvá teszik a platform mƱködését.

** A PRIMERGY TX modellek kínálatának zászlóshajója a négyfoglalatos TX2550 M4 szerver. A vadonatúj „all in one” egység olyan vállalatoknak készült, amelyek optimális teljesítményƱ, költséghatékony és rugalmas szervert keresnek. A sokoldalú és skálázható, opcionálisan rackre szerelhetƑ rendszer sokféle fejlett vagy nagy tárkapacitást igénylƑ alkalmazás és virtualizációs feladat támogatására alkalmas. A PRIMERGY TX2550 M4 a legújabb DDR4 memóriával (max. 768 GB), 32 merevlemezig bƑvíthetƑ tárkapacitással rendelkezik, fejlett RAID, DynamicLOM és nagy sávszélességƱ hálózati képességekkel. Ideális rendszer nagy adatátviteli és adattárolási szükségletek esetén, például csoportmunkához és IT-infrastruktúra feladatokhoz.

*** A belépƑ szintƱ, kétfoglalatos PRIMERGY RX2520 M4 rackszerver páratlan skálázhatóságot biztosít a fontos üzleti alkalmazáskhoz. Kiegyensúlyozott ár-teljesítmény aránya és funkcionalitása révén olyan vállalatoknak és szolgáltatóknak ideális, amelyek alapvetƑ adatközponti vagy infrastruktúra-feladatokhoz keresnek sokoldalú, költséghatékony szervert. A PRIMERGY RX2520 M4 modell kompakt és moduláris 2U magas háza max. 384 GB DDR4 memóriakapacitás és max. 24 meghajtós tárkapacitás befogadására képes. Hálózati, RAID és adattárolási képességei rugalmasan bƑvíthetƑk.

 
 
 

KapcsolĂłdĂł cikkek

 

Belépés

 

 

RegisztrĂĄciĂł