JelentƑsen egyszerƱsĂ­thetƑ a virtuĂĄlis környezetek bevezetĂ©se Ă©s ĂŒzemeltetĂ©se

A Fujitsu és a NetApp frissen bemutatott közös, új NFLEX konvergens infrastruktúramegoldása jelentƑsen egyszerƱsíti a virtuális környezetek bevezetését és üzemeltetését. 

Az üzemkész állapotban szállított NFLEX 20 év közös szakértelmét hasznosítva, egyszerƱ konvergens infrastruktúramegoldást kínál – moduláris méretezéssel, elƑkonfigurált bƑvítƑcsomagokkal, egykapus támogatással és integrált felügyelettel. Ezek a jellemzƑk hozzájárulnak a mƱködési költség csökkentéséhez és a gyorsabb üzleti eredményekhez. Az NFLEX 2018 elejétƑl lesz elérhetƑ az EMEA-régióban. 

 

Az üzleti követelmények fejlƑdésével a Fujitsu és a NetApp továbbra is úgy kívánják versenyelƑnyhöz juttatni az ügyfeleket, hogy felkészítik Ƒket a kiszámíthatatlanul változó igények rugalmas kezelésére és a rájuk való gyors reagálásra. Az NFLEX használatával a szervezetek a mindenkori alkalmazáskövetelményekhez és üzleti igények pontosan igazodva, egyszerƱen bƑvíthetik számítási és tárkapacitásukat. A vásárlástól a bevezetésen át az üzemeltetésig és a rendszertámogatásig, az NFLEX minden szakaszban egyszerƱsíti az ügyfélélményt, és kivételes energiahatékonysággal csökkenti a mƱködési költséget. A kockázat enyhítése érdekében az adatközponton belül egyetlen rackszekrényben ötvözi a Fujitsu és a NetApp bevált számítási és tárolótechnológiáit, így az ügyfelek tökéletesen nyugodtak lehetnek IT-infrastruktúrájuk mƱködése felƑl.

 

A bármely iparág közép- és nagyvállalatainak ajánlott NFLEX fejlett szolgáltatásnyújtási képességeket és innovatív szolgáltatásokat kínál. A Fujitsu Enterprise Service Catalog Manager* szoftver és a NetApp Data Fabric** kombinálása révén a hibrid és a felhƑkörnyezeteket is támogatja.

 

 

„Az NFLEX azért is jó választás a nagyvállalatok számára, mert a komplexitás fokozása nélkül nyújt minden eddiginél magasabb teljesítményt a teljesen virtualizált környezetekhez. Az NFLEX egyszerƱsíti az adatközponti infrastruktúrát, megkönnyíti a felügyeletüket, és ennek nyomán reagálókészebb és gazdaságosabb mƱködést tesz lehetƑvé, mint eddig bármikor. A megoldás rendelkezésre bocsátja a virtualizált hálózatok optimális sebességƱ mƱködéséhez szükséges teljesítményt és megbízhatóságot. Azoknak a CIO-knak készült, akik szeretnék megtalálni az egyensúlyt a költségek és a számítási erƑforrások között” – jelentette ki Michael Keegan, a Fujitsu alelnöke és EMEIA-régióbeli terméküzletágának vezetƑje.

 

„A digitális átalakulás minden ügyfelünknél és partnerünknél kiemelt cél. Nyilvánvalóan lehetƑséget biztosít az általuk birtokolt adatokban rejlƑ érték kiaknázására és az üzleti fejlƑdésre. Ám az IT-részleg erƑforrásai, készségei és költségvetési korlátai kihívást jelenthetnek e cél megvalósítása során. Az NFLEX és a hozzá hasonlóan könnyen beszerezhetƑ, telepíthetƑ, üzemeltethetƑ és támogatható konvergens megoldások segítenek kezelni ezt a kihívást. Az NFLEX egyben ütƑképes adatkezelési komponenssel támogatja a vállalatokat az innováció ösztönzésében és a felhƑszolgáltatások egyszerƱ bevezetésében” – hangsúlyozta Alexander Wallner, a NetApp alelnöke és EMEA-régióbeli ügyvezetƑ igazgatója.

 

Az új konvergens infrastruktúramegoldást gyárilag integrált, elƑtelepített és elƑtesztelt formában szállítják. A megoldás a NetApp és a Fujitsu kategóriavezetƑ komponenseit tartalmazza: a legújabb nagy teljesítménysƱrƱségƱ PRIMERGY CX400 M4 x86 szervereket és a Fujitsu ServerView Infrastructure Manager (ISM) szoftvert. Opcionálisan NetApp All Flash FAS A-Series vagy Hybrid Flash FAS rendszerekkel és NetApp ONTAP adatkezelési szoftverrel is rendelhetƑ. Az NFLEX optimális rendelkezésre állásra készült, így a szervezetek szigorú SLA-kat vállalhatnak, és azokat be is tudják tartani. A vállalatok maguk állíthatják össze az igényeiknek megfelelƑ konfigurációt: módosíthatják a szervernode-ok számát, az adattárolási és memóriakapacitást és a tárolók típusát (hibrid vagy all-flash). Az NFLEX a meglévƑ környezetekkel is együttmƱködik. 

 

__________________

*A helyben telepített és a felhƑinfrastruktúra közötti szakadék áthidalása céljából a Fujitsu Enterprise Service Catalog Manager szoftvere lehetƑséget nyújt olyan, egyszerre több ügyfél által igénybe vehetƑ, saját márkaarculathoz igazított önkiszolgáló portálok létrehozására, amelyek automatikus erƑforráskiosztással biztosítják a hibrid felhƑszolgáltatásokat.

**A NetApp Data Fabric használói az adatokban rejlƑ lehetƑségeket kiaknázva tehetnek szert új versenyelƑnyre. A megoldás a helyi és a felhƑkörnyezet adatkezelési feladatainak egyszerƱsítésével és integrálásával gyorsítja a digitális átalakulást. 

 
 
 

KapcsolĂłdĂł cikkek

 

Belépés

 

 

RegisztrĂĄciĂł