A Trend Micro 100 százalékos eredményt ért el az NSS Labs tesztjén

Egyre több és kifinomultabb kibertámadással kell megküzdeniük a szervezeteknek, így a mindennapi mŇĪködéshez kritikus fontosságúvá vált a magas szintŇĪ és megbízható védelem. A maximális védelmet keresŇĎ vállalatok számára jó iránymutatásul szolgálhatnak az olyan független szakértŇĎk összehasonlító elemzései, mint például az NSS Labs. 

A világ vezetŇĎ IT-biztonsági terméktesztelŇĎ központjának számító szervezet rendszeres idŇĎközönként összehasonlítja a piacon elérhetŇĎ biztonsági megoldások képességeit különféle szempontok és vizsgálatok alapján. Nemrégiben tette közzé legfrissebb, Breach Detection System tesztjérŇĎl készült jelentését, amelyben a Trend Micro tökéletes, 100 százalékos eredményt ért el. Ez már a negyedik egymást követŇĎ év, amikor az NSS Labs a Trend Micro megoldásait az ajánlott kategóriába sorolta.

 

Az összehasonlítás során döntŇĎ fontosságú, milyen arányban észlelik a megoldások a fejlett fenyegetéseket, illetve célzott támadásokat. Ezen a téren az NSS által tesztelt hét cégbŇĎl öt nehézségekkel küzdött. A Trend Micro azonban 100 százalékos eredményt ért el, és ezzel az élre került az ilyen jellegŇĪ megoldások körében. Az NSS Labs eredményei bizonyítják, hogy a Trend Micro magas szintŇĪ támogatást kínál ügyfelei számára a kritikus adatok védelméhez, és megbízhatóan észleli a hálózatba belépŇĎ, onnan kilépŇĎ, illetve a hálózatok közötti fenyegetéseket. A vállalat folyamatosan dolgozik azon, hogy javítsa a többrétegŇĪ védelmet kínáló Deep Discovery Inspector termékének hatékonyságát, ráadásul az elmúlt évek során a megoldás birtoklási költségeit is jelentŇĎs mértékben csökkentette.

 

„A Trend Micro Deep Discovery 100 százalékos értékelést ért el a biztonsági hatékonyság terén, és a tesztelt termékek közül a legrövidebb észlelési idŇĎvel büszkélkedhet. Nem kérdés, hogy a Deep Discovery képességeit minden olyan vállalatnak érdemes megvizsgálnia, amely fejlett, illetve célzott támadások elleni védelmi megoldás beszerzését fontolgatja” – mondta el Vikram Phatak, az NSS Labs vezérigazgatója.

 

„SzakértŇĎink szerint az integrált és fejlett fenyegetés-megelŇĎzés receptjének két elengedhetetlen hozzávalója van: a Deep Discovery és az új generációs TippingPoint behatolásvédelmi rendszer. Ezek együttesen megvédik a vállalatok kritikus adatait, alkalmazásait és infrastruktúráit az ismert, ismeretlen és nem közzétett támadásoktól, amelyek a végpontok kezdve az adatközpontokon át a hálózatokig bárhol megjelenhetnek” – foglalta össze György László, a Trend Micro magyarországi területi képviselŇĎje.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció