Wiwe promóciós kampány a Stroke Világnapjára

Az egri Sanatmetal Kft. WIWE szívdiagnosztikai divíziója több hetes promóciós kampánnyal csatlakozik a világméretŇĪ Stroke Világnapja rendezvénysorozathoz, melynek során többek között ingyenes készülékeket ajánl fel sportegyesületeknek. A téma aktualitását a közelmúlt tragikus hírei erŇĎsítik, melyek kiváló sportolók haláláról számolnak be, holott rendszeres EKG szŇĪréssel 4-bŇĎl 3 haláleset megelŇĎzhetŇĎ lenne!

Hazánkban a szív- és érrendszeri betegségek több halálesetért felelŇĎsek, mint valamennyi egyéb betegség, baleset és halálok együttvéve. A stroke évi 50 ezer áldozatot követel, melybŇĎl 12 ezer halálos kimenetelŇĪ. A hirtelen szívhalálnak hazánkban évente 25000 ember esik áldozatul, ritmuszavarban a lakosság 3%-a érintett, viszont 4-bŇĎl 3 haláleset megelŇĎzhetŇĎ lenne rendszeres EKG szŇĪréssel! Hirtelen szívmegállás miatt néhány hét leforgása alatt két kiváló sportoló hunyt el tragikusan – a Sanatmetal úgy érezte, tenni kell ez ellen!

 

Az egri cég által kifejlesztett névjegykártya méretŇĪ mobil EKG, a WIWE, klinikai szintŇĪ EKG felvételt készít és stroke, illetve hirtelen szívmegállás rizikóbecslést végez egy perc alatt, bárhol, bármikor. A kiértékelŇĎ algoritmus pontossága 98.69%-os, a használatával kapcsolatos friss klinikai study igazolja, hogy a páciensek és élsportolók WIWE-val végzett vizsgálati módszere hatékony, helytelen orvosi döntés nem született! 

 

Október 19-én induló promóciós kampányuk – mely kapcsolódik a globális Stroke Világnapja rendezvénysorozathoz – több szálon fut, egyik kiemelkedŇĎ eleme, hogy 50 db WIWE készüléket ajánlottak fel ingyenesen sportegyesületek számára, hogy elŇĎsegítsék a hirtelen szívmegállás megelŇĎzését! Az elsŇĎ WIWE-ért a felajánlást követŇĎ pár órán belül már a ZF Eger Vízilabda bajnok csapata jelentkezett!

 

 

Kampányuk emellett nyereményjátékkal, edukációs cikkekkel és árkedvezménnyel segíti elŇĎ a prevenciót lakossági szinten. A WIWE a rizikóbecslés mellett támogat az egészséges életmód kialakításában is tippekkel, és lépésszámláló, kalóriaszámláló használatával. Automatikusan képez egészségnaplót a vizsgálati eredményeinkrŇĎl, melyben követhetjük a tendenciákat, és melyet az egész család használhat, az eredmények pedig továbbküldhetŇĎk orvosi kiértékelésre.

 

A WIWE-ot nem csak hazánkban, hanem külhonban is egyre többen használják: eddig 20 országban indult el a regisztrációja és forgalmazása, melyek közül kiemelkedŇĎ hír, hogy megkapták az ausztrál hatóság (TGA) engedélyét a forgalmazásra, és elindították az elŇĎrendelések kiszállítását.  Az év végére várják az USA engedélyét. 

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció