A Fujitsu a felhőbe is kiterjeszti helyben telepített hiperkonvergens rendszereit

A digitális átalakulás korának igényeit kielégítő rendszerek és folyamatok bevezetésére indított 250 millió eurós beruházása keretében a Fujitsu az SAP Aribát választotta új beszerzési megoldásként az európai, közel-keleti, afrikai országokat és Indiát átfogó EMEIA-régióban. 

Az új Ariba platform szerves része annak a jelenleg zajló üzleti átalakulásnak, amelynek célja, hogy a Fujitsu folyamatosan innovációkkal láthassa el ügyfeleit. Az egyszerű, integrált felhőmegoldásként működő platform ennek érdekében új, egységes folyamatokat vezet be. Ezzel javítja a nyereségességet, fenntartható, hosszú távú előnyhöz juttatja a Fujitsut, és minden érintett számára gyorsítja a beszerzés folyamatát. 

 

Az SAP Ariba bevezetésével a Fujitsu átalakítja operatív funkcióit: a pénzügyet, a beszerzést, a megrendelések és az ellátási lánc kezelését. A megoldás bekapcsolja az összes rendszert, folyamatot és kereskedelmi partnert az Ariba Networkbe, és lehetővé teszi, hogy bárhonnan, bármikor, bármilyen alkalmazásból vagy eszközről elérjék annak tagjait. A vállalat különböző pontjain zajló tevékenységekről elérhető egységes nézetnek köszönhetően a beszerzés magasabb fejlettségi szintre lép. 

 

„Azért választottuk az SAP Aribát, mert ezzel tudjuk a legjobb értéket nyújtani ügyfeleinknek. A digitális jövő igényeit szem előtt tartva optimalizáljuk rendszereinket, folyamatainkat és a dolgozóink készségeit . A backoffice-folyamatok átdolgozásakor nem csupán felhőalapú alkalmazásokra akartunk átállni, hanem az is szempont volt, hogy a teljes beszerzési folyamatot stratégiai funkcióvá alakítsuk az ésszerűbb, hatékonyabb beszerzési ciklus, a szorosabb szállítói együttműködés és ezen keresztül az eredményesebb értékteremtés érdekében” – nyilatkozta Steve Clayton, a Fujitsu EMEIA-régióbeli pénzügyi vezérigazgató-helyettese. 

 

„Napjaink digitális gazdaságában a beszerzés is átalakult. Már nem különálló lépések sorozata, hanem egy olyan folyamat, amelynek során a beszerzési forrás kiválasztásától az elszámolásig, minden szakaszban az értékteremtés áll a középpontban. Mi ezt egy olyan integrált, felhőalapú megoldással valósítjuk meg, amely jóval hatékonyabbá teszi a nagyvállalati működést azáltal, hogy bárhonnan elérhető, és a teljes ellátási lánccal összekapcsolódik. A megoldás bevezetését követően a Fujitsu a teljes beszerzési folyamatot kézben tudja tartani, szabályozhatja a költést, új megtakarítási lehetőségeket kereshet, és továbbfejlesztheti ellátási láncát” – tette hozzá Paul Devlin, az SAP Ariba EMEA és MEE igazgatója. 

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció