Az Apple √ļj cs√ļcsmobilja iPhone X nevet fogja viselni

Kivétel nélkül óriási veszteséget könyvelhetnek el a legismertebb iPhone tartozék gyártók. Az Apple-nek bevett szokása, hogy a lehetŇĎ legnagyobb homályban tartja még be nem mutatott telefonjai pontos megnevezését ezzel is növelve az új iPhone hírértékét.

Nem volt ez másképp a 2017-es iPhone-ok tekintetében sem. A legtöbb kiegészítŇĎ gyártó, a Keynote bemutató elŇĎtt több hónappal már elkészítette a csúcsmodell pontos méreteivel rendelkezŇĎ csomagolásokat iPhone 8 megnevezéssel. Ennek ellenére, ahogy arra a keddi bemutató folyamán fény derült, az új modell az iPhone X nevet fogja viselni, így minden brossúrát és az új iPhone X tokok csomagolását ismét le kell gyártani a megfelelŇĎ jelöléssel, ha meg akarják tartani a hírnevüket. Az Apple, a telefonjai méretét tekintve szerencsére nem titkolózik ennyire és a készülékek pontos méretezését már elŇĎzetesen elküldte a gyártóknak, hogy felkészülhessenek a nagyobb keresletre.

 

 

Több külföldi Tech magazin és a Phonebox is megerŇĎsítette, hogy a gyártók soraiban találhatók többek között az elsŇĎ iPhone X tokokat bemutató Olixar, a Pitaka és az Usams is, csakhogy a legnagyobb tartozék márkákat említsük. 

 

Az Olixar bevallása szerint a telefon végleges bemutatásáig, a kereslet függvényében maximum félmillió terméket gyártanak le, óvatosságból. Ezek alapján kijelenthetjük, hogy egy ilyen gyártási tévedés még akkor is több százezer dolláros veszteséget jelent, ha csak egy nagyon kezdetleges elŇĎ szériás mennyiségre gondolunk.

 

Az új iPhone modelleken kívül a keddi Cupertinóban tartott Keynote bemutatón leplezte le az Apple az új okosóráját, a Watch Series 3-at és az frissített kiadású Apple Tv-t is. Ezek, a fejlesztéseken túl, azonban nem okoztak a fentiekhez hasonló meglepetést a nézŇĎknek.

 

 

Forrás: https:www.phonebox.hu/iphone/iphone-x-tok

 

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció