Már lehet jelentkezni az Országos IT Megmérettetés online versenyre

10 hét, 10 forduló, 10 perces feladatok! Ilyen egyszerű a sikerhez vezető út az Országos IT Megmérettetés versenyében, ahol szakterületekénti bontásban keresik a legjobb szakembereket. 

Az online verseny célja, hogy megmutassa a magyar informatikusok kimagasló tudását és kreativitását, valamint lehetőséget adjon a szakma sokszínűségének bemutatására. A megmérettetés szervezője az IThon.info portál, szakmai hitelesítők az Attrecto, a DXC Technology, a Hacktivity csapata, az Intalion, a Qualysoft, a ShiwaForce.com, és a Training 360. Az indulóknak a jelentkezési határidő: 2017. szeptember 20.

 

Az Országos IT Megmérettetés egyedi eseménynek ígérkezik az itthoni IT versenyek mezőnyében, hiszen az online platformon való feladatmegoldásnak köszönhetően az egész ország területéről jelentkezhet bárki, legyen az tapasztalt szenior szakember vagy frissen végzett vidéki egyetemista. A szeptemberben induló megmérettetésen a szakmai partnerek által összeállított egyre nehezedő feladatokat kell megoldani minden fordulóban. A sorozat végére jutott szakmai elitből a megadott feltételek alapján választják ki a kategória győztesét és az összesített legjobbat, aki a versenyzők által megszavazott díjazásban részesül. 

 

 

Fő kategóriák (amelyek alkategóriái a regisztrációk alapján véglegesítik)

  • Programozási nyelvek
  • Mobilfejlesztés
  • Üzemeltetés és hálózati ismeretek
  • IT biztonság
  • üzleti intelligencia

 

Az Országos IT Megmérettetésről tovább információ és jelentkezési űrlap az alábbi linken érhető el: http://megmerettetes.ithon.info/jelentkezes/

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció