A Jobinfo.hu-t a tov√°bbiakban az allas.hu √ľzemelteti

Új tulajdonoshoz került a Jobinfo.hu, aki az oldal üzemeltetéséhez az innovatív megoldásokat alkalmazó allas.hu menedzsmentjét kérte fel.

A megváltozott álláskeresési szokások és a jelenlegi álláspiaci helyzet megköveteli, hogy az állásportálok már ne csak az álláshirdetés megjelenítésére szolgáló felületként, hanem valós hozzáadott értéket teremtve, a recruitment digitális részt, illetve a relevancia alapú szŇĪrést is elvégezze a munkaadók helyett. A Jobinfo közel 30 000 álláshirdetést jelenít meg naponta, amivel kiváló terepet jelent a relevancia alapú megoldások további térnyerésére - mondta el Rácz István, az allas.hu alapító vezérigazgatója, a Jobinfo.hu frissen kinevezett ügyvezetŇĎje.

 

A Comp Route Technology Zrt. megvásárolta a Jobinfo.hu állásaggregátor oldalt mŇĪködtetŇĎ Jobinfo Kft. 100%-os üzletrészét. A Jobinfo.hu ugyanis mára elérte azt a méretet, ahol már a további növekedéshez egy erŇĎsebb háttér szükséges. A cég két új ügyvezetŇĎje Rácz István és Bíró Roland, akik pozíciójukat az allas.hu-t birtokló Net Performance Zrt-ben is megtartják.  A korábbi tulajdonosok, Nagy Attila és Trentin Tamás kiemelten fontosnak tartják, hogy egy innovatív megoldásokat bátran használó menedzsment kezébe került az oldal. Arra számítanak, hogy az új menedzsment az allas.hu-n már megismert bátor, a valós piaci igényekre reagáló szemlélettel viszik tovább a portált.

 

Jobinfo.hu 

A Jobinfo.hu integrált álláskeresŇĎ portál 2003 augusztusában indult útjára. A szolgáltatás rövid idŇĎ alatt a hazai online állásportálok meghatározó szereplŇĎjévé nŇĎtte ki magát. A Jobinfo.hu több mint 310 000 regisztrált pályázó és átlagosan mintegy 20-25 000 állásajánlat adatait tartalmazza. Az állásportál egyfajta online aggregátor szerepet tölt be a hazai álláspiacon. Legfontosabb feladata, hogy a hazai online álláskínálat minél nagyobb százalékát egy helyre gyŇĪjtve kínáljon elhelyezkedési lehetŇĎséget a munkavállalóknak, miközben jelentŇĎs látogatói forgalmat visz az állást meghirdetŇĎ legnagyobb portáloknak.

A tranzakcióban az eladót, mint kizárólagos pénzügyi tanácsadó a Clairfield International (Nemes Oliver és Lakatos Zsolt) képviselte.

 

allas.hu

Az allas.hu-t 2017-ben indította el három hazai marketingszakember, érzékelve az új idŇĎk szelét, ahol sokkal kevésbé körülhatárolhatóak a pozíciók, ahol sokkal inkább a képesség, tudás, hozzáállás számít egy állás betöltésénél, mint rubrikák kitöltése. Látva, hogy a hazai álláspiacon gyakran nem találnak alkalmas jelöltet a munkaadók, illetve, hogy sok munkakeresŇĎ nem talál megfelelŇĎ állást, hozták létre a világon is egyedülálló rendszerüket. Az allas.hu új megközelítéssel, valóban ésszerŇĪ, gyors rendszerben segíti az álláskeresést, a portálon önéletrajz helyett a képességek és a tapasztalatok alapján találhat egymásra a két oldal.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció