Gyereknap alkalmából házhoz jönnek a bűvészek

Gyereknap Felnőtteknek a Gyerekekért - taxi mellett profi bűvészeket is lehet rendelni egyetlen gombnyomással május 25-én a Taxify applikáción keresztül. Aki az alkalmazással hív bűvészt, nem csupán maradandó élménnyel gazdagodhat, de jótékonykodik is. Az akció során összegyűlt teljes összeg az Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítványhoz folyik be. A Taxify ezen felül további 100.000 Ft-ot adományoz a szervezet számára.

Május 25-én, csütörtökön 10 és 16 óra között a Taxify applikációján belül, egy külön fülön keresztül lehet megrendelni a várost járó előadókat, akiket a cég sofőr partnerei fognak a különböző helyszínekre szállítani. A színvonalas és nem mindennapi szolgáltatáshoz rendkívüli áron, 5000 Ft-ért juthatnak hozzá az érdeklődők, azonban ezen az összegen felül további felajánlásokat is tehetnek, amelyet a Taxify szintén az Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítvány részére juttat el. 

 

„A gyereknapi kezdeményezéssel a Taxify teljes mértékben leveszi a program szervezésének terhét a cégek válláról, hiszen a házhoz rendelt műsorszámok számukra nem igényelnek előkészületet, az alkalmazáson keresztül, mindössze egyetlen gombnyomással elérhetik a szolgáltatást. A bűvészek nagy tapasztalattal rendelkeznek a szórakoztató iparban, hiszen Amerikától kezdve Dubajon keresztül egészen Ausztráliáig számos országban megfordultak már az elmúlt években” – összegez Cziráki Dániel, a Taxify operatív vezetője.

 

 

A gyereknapra időzített akcióval a Taxify kiemelt célja, hogy támogassa a segítségre szoruló gyerekeket, ezért esett a cég választása az Együtt a Daganatos Gyerekekért Alapítványra. Az 1999-ben alakult szervezet a daganatos és leukémiás megbetegedésben szenvedő gyermekek gyógyulását támogatja. A kampány során befolyt teljes összeget a Taxify további 100.000 Ft-tal egészíti ki.

 

Az észt start up cég magyarországi partnerétől nem áll távol a jótékonykodás. Karácsonykor a sofőrökkel összefogva “Jótékony Taxi” akcióval gyűjtött pénzadományt a Taxify,  novemberben pedig prosztatarák-szűrésre indítottak ingyenes buszjáratot Budapesten. Legutóbb a Bamba Marhával közös projektben egy családokat segítő szervezet gyermekeit vitték el hamburgerezni.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció