A BOOKR Kids Meset√°r k√©t√©ves sz√ľlet√©snapj√°t √ľnnepli

170 interaktív mese ingyenesen tölthetŇĎ le a BOOKR Kids Mesetárában ezen a hétvégén. A fiatal cég kétéves születésnapját és a héten megjelent új alkalmazását ünnepli ezzel a meglepetéssel.

A BOOKR Kids új lehetŇĎséget nyújt a digitális világban felnövŇĎ gyerekek számára, célja, hogy az okostelefon és a tablet használata mellett az irodalom is életük természetes részévé váljon.

 

Mesetárában immár 170 olyan klasszikus és modern történet található, amelyek különleges keverékei a digitális könyveknek és képességfejlesztŇĎ játékoknak. A történeteket ráadásul ismert színészek hangjai keltik életre, így azok hangoskönyvként is élvezhetŇĎek.

 

A BOOKR Kids alkalmazás megújult verziója a 24. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál alatt kerül bemutatásra - ez alkalomból a fiatal csapat meglepetéssel is készül: a könyvfesztivál hétvégéjén, április 20. és 23. között, csütörtök reggeltŇĎl vasárnap éjjelig ingyenesen élvezhetŇĎ a Mesetár mind a 170 meséje!

 

 

A Könyvfesztiválon a BOOKR Kids egyébként önálló standdal is jelen lesz, ahol mesetabletekkel, játékokkal, augmentált valóság megoldással  és programokkal várják az érdeklŇĎdŇĎket.

 

Fedezze fel gyermekeivel játékos formában az olyan klasszikusokat, mint a János vitéz, A két lotti vagy a KincskeresŇĎ Kisködmön, valamint ismerje meg az olyan kortárs mŇĪveket is, mint Tóth Krisztina vagy Lackfi János meséi, vagy a hatalmas népszerŇĪségnek örvendŇĎ Terka sorozatot.

 

A BOOKR Kids Mesetár ingyenesen letölthetŇĎ az App Store-ból és a Google Play áruházakból, az ingyenes hétvége után pedig egy-, három-, és féléves elŇĎfizetésekkel érhetŇĎ el.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció