A Milánói Dizájn Hét kiállításon a Samsung Electronics is részt vesz

Nagy megtiszteltetés a Samsung Electronics számára, hogy csatlakozhat a dizájn szerelmeseihez és részt vehet a 2017. évi Milánói Dizájn Hét kiállításon. 

A Samsung egy, a tortonai Via Bergognone-n kialakított, magával ragadó mŇĪteremben várja a formatervezésért rajongó közönséget Határok nélkül: a Galaxy S8 dizájn elnevezésŇĪ kiállításán. A Samsung a világhírŇĪ Zaha Hadid Architects vállalattal, valamint a digitális mŇĪvészetek és dizájn terén elismert csoporttal, a Universal Everythinggel együttmŇĪködve mutatja be a múlt héten leleplezett Galaxy S8 történetét: a középpontban a formatervezés, a technológia és az élmény áll. 

 

A Galaxy S8 és S8+ tökéletesen kifinomult dizájnja ihlette meg Patrik Schumachert és Johannes Schafelnert - a szokásostól eltérŇĎ alakok és a görbék által jellemzett mestermŇĪvek megalkotásáról ismert Zaha Architects munkatársait - hogy a Universal Everythinggel együttmŇĪködve interaktív élményt hozzanak létre. A látogatók teljesen személyre szabott, megigézŇĎ, digitális installációkat idézŇĎ és a Galaxy dizájnfilozófiáját életre keltŇĎ enteriŇĎrön kelhetnek át. 

 

„A Milánói Dizájn Hét egyedülálló lehetŇĎség számunkra, hiszen a formatervezŇĎ iparág legragyogóbb és legnagyobb elméi között mutathatjuk be a Galaxy S8 és S8+ tökéletes kifinomultságát” – mondta Younghee Lee, a Samsung Electronics Mobilkommunikációs üzletágának globális marketingért felelŇĎs ügyvezetŇĎ alelnöke. – „A Galaxy S8 és S8+ hasznos innovációk iránti elkötelezettségünk jelképei; a tok nélküli Infinity Display-jel olyan készülékeket alkottunk, amelyek korábban soha nem látott módon kapcsolódnak a felhasználóval, és amelyekben a funkcionalitást nem korlátozza a forma.”

 

„Nagyon izgatottak vagyunk, hogy a Samsunggal közösen köszönthetjük a formatervezés iránt érdeklŇĎdŇĎ közönséget a Milánói Dizájn Héten” – mondta Patrik Schumacher, a Zaha Hadid Architects vezetŇĎ építésze. – „A Határok nélkül kiállítás tökéletes példa arra, hogy az anyag és a technológia találkozásából miként jöhet létre természetes áramlás az eszköz és felhasználója között, és egyben az Universal Everythinggel való fantasztikus együttmŇĪködésünk alapjául is szolgált. Gyakran keressük a természet rendszereiben fellelhetŇĎ logikát és összefüggéseket, amikor olyan környezetet szeretnénk létrehozni, amelyben az innovatív dizájnnak és technológiának köszönhetŇĎen a forma és a funkció egybeolvad. Ez a kutatómunka az installáció dizájnjának minden elemében fellelhetŇĎ.”

 

 

Emellett a Samsung és a Wallpaper egy exkluzív formatervezŇĎi könyvet (Design Book) is készített, hogy megünnepelje a Galaxy S8 esztétikus innovációját. Az olvasók részleteket ismerhetnek meg a Samsung hardveréhez és szoftveréhez kapcsolódó dizájnfilozófiáról, és a Samsung vietnami gyárában készült fényképek segítségével betekintést nyerhetnek Galaxy S8 készítésének folyamatába. Az olvasók ezenkívül befolyásos kortárs mŇĪvészek és kritikusok – többek között Simon Millsnek, a Wallpaper* szerkesztŇĎjének – exkluzív kommentárjait és értelmezéseit is olvashatják a Galaxy S8 dizájnját megihletŇĎ koncepciókról. A Galaxy S8 Design Book digitális változata az alábbi weboldalon érhetŇĎ el: http://www.samsungmobilepress.com/galaxydesignbook/ 

 

Április 4–9. között a Határok nélkül: a Galaxy S8 dizájn látogatói elsŇĎ alkalommal tekinthetik meg a Galaxy S8-at és a modern kori technológia ezen új darabjának kifinomult kialakítását.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció