A Travelo.hu √ļj tulajdonosa az Origo lesz

Turisztikai területen bŇĎvít az Origo-New Wave Media: változatlan szakembergárdával, de az Origo Zrt. berkein belül folytatja tovább mŇĪködését a Travelo.hu. A médiacsoport ezzel a lépéssel tovább kívánja növelni tartalomszolgáltató szerepét az utazási szegmensben.

Az origo.hu saját, utazással foglalkozó rovata mellett a médiacsoport a We Love Budapest és We Love Balaton tulajdonosaként, valamint a Szeretlek Magyarország portál értékesítési partnereként már széles körben nyitott az utazás iránt érdeklŇĎdŇĎk felé. A Travelo.hu-t és az Ongo.hu-t is kiadó Confhotel-Net Kft. akvizíciójával tovább kívánja erŇĎsíteni turisztikai piaci pozícióját. 

 

‚Äí Minden utazással foglalkozó platformunknak megvan a maga sajátossága és erénye, a téma iránt érdeklŇĎdŇĎknek pedig akkor tudjuk minél tágabb körét elérni, ha ezek a márkák összhangban, egymást kiegészítve mŇĪködnek. A tendenciák szerint a utazási tartalmakra egyre inkább nŇĎ mind az olvasói, mind a hirdetŇĎi igény, amelyet a hozzánk újonnan csatlakozó branddel a jövŇĎben még szélesebb spektrumban tudunk kiszolgálni. A Travelót lojális és dinamikusan emelkedŇĎ olvasóbázisával igazi love brandnek tartjuk, amely hozzájárul portfóliónk minŇĎségi bŇĎvítéséhez – mondta el Tókos Lóránt, az Origo-NWM vezérigazgató-helyettese. Hozzátette, a cég alapos átvilágítása során, megismerve a Travelót mŇĪködtetŇĎ szakmai csapat munkájának eredményességét, nem szeretnének változtatni a bevált recepten, a további sikerekhez pedig minden, a cégcsoport termékei és szolgáltatásai által biztosított támogatást megadnak.

 

– Ahogy azt mind az olvasóink, mind a turisztikai partnereink megszokhatták, a Travelo a továbbiakban is egyedülállóan komplex kínálattal lesz jelen a piacon: saját élményeken alapuló cikkekben hívjuk fel a figyelmet a legkülönlegesebb úticélokra, adunk tippeket és ötleteket a bátrabbaknak, hogy hogyan szervezzék meg külföldi vagy belföldi utazásaikat, és segítjük foglalható utazási- és belföldi szállásajánlatokkal azokat, akik ezt igénylik – tette hozzá Fináczy Dóra, a Confhotel-Net Kft. ügyvezetŇĎ igazgatója. – Reményeink szerint az Origo-New Wave Media csoporthoz való csatlakozással további új, széles olvasói célcsoport ismerheti meg a Travelo.hu szolgáltatásait.

 

A tizennégy éves múlttal rendelkezŇĎ cég a CEMP portfóliójából az értékesítési ügymenet lezárása után, rövid integrációs folyamatot követŇĎen kerül át új tulajdonosához. 

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció