Interaktív, csapatmunkára ösztönző oktatási megoldás az izgalmasabb tanulásért

Kiváló eredmények az akár 100" méretre állítható vetítőfelülettel az oktatási készülékek piacvezető gyártójától

Az Epson legújabb, intuitív, ultrarövid vetítési távolságú, interaktív oktatási megoldásával, az EB-696Ui készülékkel az oktatók közös tanulásra ösztönözhetik a diákokat, kihasználhatják a széleskörű csatlakoztathatóság előnyeit és kiemelkedő eredményeket érhetnek el. Az opcionális vezeték nélküli csatlakoztatás, a speciális moderátor funkció, valamint a részletgazdag Full HD felbontású kép támogatják a tanítási-tanulási folyamatot.

Tőrös Gáspár, az Epson Magyarország projektorokért és üzleti megoldásokért felelős vezetője elmondta „Ez a felsőkategóriás, ultra rövid vetítési távolságú projektor a legújabb technológiai megoldásokkal megkönnyíti az információ megosztását és kiemelkedő interaktivitást nyújt az akár 100" méretre állítható vetítőfelületen. A síkpaneles kijelzők mindezt nem tudják gazdaságosan biztosítani. Az akár 10 000 órányi lámpaélettartam gazdaságos üzemeltetés mellett alacsonyan karbantartási költségeket kínál. Az ujjérintés és a két tollat támogató interaktív funkciók segítségével a tanulók könnyedén, közvetlenül a kivetített képre írva vagy rajzolva – bármiféle mobileszköz vagy számítógép használata nélkül – vehetnek részt aktívan a tanulási folyamatban. Az egyszerre több számítógépről történő kivetítést vezérlő, EasyMP szoftver speciális moderátor funkciója segítségével az oktatók könnyedén megjeleníthetnek tartalmat akár 50 csatlakoztatott eszköz bármelyikéről, így még több lehetőség nyílik a diákok és a pedagógusok közti tartalomcserére.”

Az iOS, Android és Google Chromebook eszközökre elérhető Epson iProjection alkalmazás segítségével a tanulók egyszerűen megoszthatják a tartalmakat. Az intuitív számítógép nélküli jegyzetelés funkciót speciális, vezérlésre és jegyzetelésre szolgáló eszköztárakkal bővítették, valamint az új kezdőképernyőn már elérhető a nyomtatási és a mentési funkció is. Az EB-696Ui vetítő további jellemzője az osztott képernyő és az ultraszéles, többképernyős interaktivitás lehetősége, a közvetlenül a készülékről irányítható dokumentumkamera, a beépített 16 W-os hangszóró és a mikrofonbemenet.

Az EB-696Ui mellett a termékcsalád további 10 modellt tartalmaz: az EB-695Wi, EB-685Wi, EB-680Wi, EB-675Wi, EB-685W, EB-685WS, EB-675W, EB-680, EB-680S és EB-670 készülékeket. Mindegyik projektor az Epson 3LCD technológiát használja, amely akár 100" méretű, éles, élénk, és akár 16 000:1 kontrasztarányú kép vetítését is lehetővé teszi. Mindegyik modell három HDMI bemenettel rendelkezik, így könnyen csatlakoztathatók különböző eszközökhöz: számítógépekhez, DVD-lejátszókhoz és dokumentumkamerákhoz. A SMART Notebook szoftver a termékcsalád minden tagjával kompatibilis.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció