Begyorsít a Facebookon a 24.hu

Tegnap kezdŇĎdött a Facebook kétnapos konferenciája, az F8, ahol a korábbi ígértekhez híven bejelentették: világszerte elindítják az Egyesült Államokban már befutott Instant Article, magyarul “azonnali cikkek” szolgáltatást.

Ez azt jelenti, hogy ezentúl a 24.hu-s tartalmak minden eddiginél gyorsabban jutnak majd el a facebookosokhoz. Pontosabban azokhoz, akik a közösségi site-ot mobiltelefonról használják.

A Facebook így fogalmazza meg mindezt: Az „azonnal cikkek” funkció egyszerŇĪ módot ad gyorsan betöltŇĎdŇĎ, interaktív cikkek elhelyezésére a Facebookon. Ha a tartalom ebben a formátumban jelenik meg, biztosak lehetnek benne, hogy azoknak, akik a hírfolyamban látják a bejegyzéseket – például a Facebook-oldalon megosztott hivatkozásokat és a webhelyrŇĎl mások által megosztott hivatkozásokat – kiváló, iPhone és Android rendszerŇĪ készülékekre készült alkalmazásainkban azonnal elérhetŇĎ mobilos olvasási élményben lesz részük. Tapasztalataink szerint az emberek gyakrabban megosztják az azonnali cikkeket ismerŇĎseikkel, mint a mobilos webhelyeken közzétett tartalmakat.Magyarországon tegnap éjjel indult a szolgáltatás.

A nagy hazai hírsite-ok közül a 24.hu csatlakozott elŇĎször a programhoz.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció