eDirectory 9.0: IoT-ből ötös

A NetIQ Novell SUSE Magyarországi Képviselet bejelentette, hogy elérhetővé vált a NetIQ eDirectory 9.0. A teljes körű szolgáltatást kínáló, biztonságos és rendkívül jól méretezhető LDAP címtár megfelelő platformot kínál a vállalatok számára a személyazonosságokhoz kapcsolódó infrastruktúra és a többplatformos hálózati szolgáltatások működtetéséhez. 

"Várakozásaink szerint a címtárszolgáltatások jelentősége tovább nő az elkövetkező években annak köszönhetően, hogy egyre több eszköz kapcsolódik a Dolgok Internetéhez. Ahhoz, hogy ezt az óriási mennyiségű IoT-eszközt hatékonyan tudjuk kezelni és felügyelni, nagy szükség lesz az olyan gyors és jól skálázható címtárakra, mint amilyen például az eDirectory" - foglalta össze Hargitai Zsolt, a Magyarországi Képviselet üzletfejlesztési igazgatója.

 

A legújabb kiadás támogatja az amerikai Nemzetbiztonsági Ügynökség (NSA) által közzétett Suite B titkosítási algoritmust, valamint eleget tesz a Federal Information Processing Standards (FIPS) 140-2 előírásainak. Ezenfelül új fejlesztéseket tartalmaz többek között a háttérben történő autentikáció, valamint a dinamikus csoportok kezelése és a monitorozás terén.

 

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció