Partnerségre lépett az SAP és a SAS

Stratégiai partnerséget kötött az SAP és a SAS, hogy gyorsítsák a memória alapú adatelemzési képességek elterjedését az üzleti életben.

Stratégiai partnerséget kötött az SAP és a SAS, hogy gyorsítsák a memória alapú adatelemzési képességek elterjedését az üzleti életben. A megállapodás értelmében a két szoftvercég szorosan együttmŇĪködik egy, az SAP HANA platform és a SAS elemzŇĎ képességének hasznosítását célzó, közös technológiai és termékfejlesztési roadmap elkészítésében, hogy ügyfeleik kölcsönösen kihasználhassák a HANA platform, és a SAS analitikai képességeit. Azáltal, hogy lehetŇĎvé válik a SAS fejlett analitikai algoritmusainak futtatása a memória alapú SAP HANA platformon, a felhasználók a meglévŇĎ SAS és SAP HANA környezetükön belül használhatják majd ki a valós idejŇĪ adatelemzésben rejlŇĎ lehetŇĎségeket.


Értékesítési mintaprogramot is terveznek életre hívni a vállalatok, melynek során fŇĎként a pénzügyi szolgáltatások, a telekommunikáció, a kereskedelem, a gyártás terén lévŇĎ közös ügyfeleket szólítanának meg. A várhatóan 2014-tŇĎl elérhetŇĎ közös technológiával olyan üzleti területeket céloznak majd meg, amelyek a fejlett analitika memória alapú platformon futtatását igénylik -ilyen lehet például az ügyfélintelligencia, kockázatkezelés, eszközkezelés és a pénzmosás elleni küzdelem.


Az SAP és a SAS vezetŇĎ szereplŇĎk a memória alapú technológia, a fejlett analitika és az üzleti alkalmazások terén. A két szoftvercég együttmŇĪködésével kiaknázhatóak a kombinált platformokban rejlŇĎ képességek, miközben elkerülhetŇĎvé válik az adatmozgatás, a duplikáció, és az adategyeztetés. LehetŇĎvé válik továbbá a számításigényes folyamatok masszív párhuzamosítása memória alapon, melyekkel új big data megoldásokat lehet megvalósítani.
 

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció